- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Dell notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
waverider #27 üzenetére
Azért nem mindegy, hogy mire használják azt a flash-t.... ami tárolásra van kitalála az hamar megpusztul az álandó újraírástól... azt hiszem te az SSD-re gondolsz... ami majdnem ugyanaz, de ott betervezik a sok újraírás problémáját is.
--
Ok, tudom hogy ddr vagy sdr mindegycsak nem láttam abban amit olvastam, ezért kérdeztem rá... csak kicsit meglepő hogy ddr-t használnak, gondolom annak bonyolultabb vezérlés kell...
--
Azt hiszem kuriózum lenne egy PH! teszt erről... tessék megmozgatni a nemzetközi kapcsoltokat
--
oprendszer szinten miért ne lehetne megoldani... sima 2.5ös winyó van ebben is... csak persze ha kifagy az oprendszer akkor veszik az adat... míg a hardveres verzióban nyomhatok resetet, mert az vigyáz magára
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest