Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
''nem mintha valaha is állítottam volna, hogy a CRT rontja a szemet''
Elírás. Azt akartam írni, nem mintha valaha is állítottam volna, hogy a CRT nem rontja a szemet. A szövegkörnyezetből szvsz kitűnik azért.
'' 1-2-3 év alatt mindehol sietve LCD monitorra vált,''
Jobban néz ki. Kb ennyi. Ne keress racionális okot mögötte. Illetve nyilván a szemkímélőbb mivolta miatt is, csak az a kérdés, hogy ebből mennyi a realitás, és mennyi a pletyka.
''a CRT monitor leginkább 3-féleképpen sugároz.''
Igaz, de az ebből még nem derül ki, hogy ez milyen hatással van a látásra! (Nem az egészségre általában.) Konkrétan a vibrálás fárasztó hatásáról tudok, és arról tudom is, hogy miért rontja a szemet, de hogy az elektromos és mágneses sugárzás hogyan befolyásolja a látást, azt nem tom.
'' ha szembefúj a szél, attól kiszárad a szem''
Ja, egyesek ilyenkor szoktak pislogni. És? Ráadásul asszem ezt már megcáfolták. (Valamelyik korábbi topicban szó volt róla...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Macska topik
- EAFC 25
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- PR-Telecom
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Mini PC
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest