- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
a dx9.0c támogatástól függetlenül egy mostani integrált grafikus chip még lassan végzi a grafikai számításokat ahhoz, hogy egy Core 2 duo mellet PS3-ban Oblivionozzak pff...
[Szerkesztve] -
marcee
addikt
Óh istenem, mióta sírok egy fullAtx-es integrált vga-s lap után, és most itt van!!! Még passzív hűtésű is, meg Dx9, meg 6x Sata, 3x PCI, nagyszerű!
Már csak a kentsfield támogatás hiánya zavar egy picit.
Ha kapható lesz szinte biztos, hogy ezzel állok át c2d-ra és ddr2-re és ráérek pcie vgá-t venni!
[Szerkesztve] -
Foglalt név
addikt
válasz
Retekegér #13 üzenetére
Talán éppen azért széles a kínálat, hogy mindenki megtalálja a magának megfelelőt. Én pl. firewire-t még életemben nem használtam, főleg így a 400gb-os hdd-kkel kétlem, hogy sokaknak szükségük lenne a 8, de akárcsak 6 s-ata portra, de nem zajongok emiatt. Az int. graf. viszont a mostani siralmas játék kínálat mellett igencsak pozitív szerintem, mert feleslegesnek érzem, hogy 60-70eFt-om álljon videokártyában, mikor jó ha évetne 2 játszható játék van, az is <10 órás játékidővel
Teljesen jó lapnak tünik. Passzív, van rajta 3 pci, de talán még az alaplapi hanggal is ki lehet békélni. Van rajta 16x pci-e, de ott a int. graf. ha nincs rá szükség. Minden megvan rajta, ami kellhet, mégsem túlzsúfolt. -
Retekegér
MODERÁTOR
Mondjuk nem sírnék az integrált VGA miatt, ha már ott van az a PCI-e x16 foglalat, de ha feleslegesen drágítja a lapot, akkor egy gamernek nem sok haszna származna belőle...
-
atuci
őstag
Ez az x3000 vga kb milyen szintű Ati vagy Nvidia kártyának felel meg?
Eléri egy x200 vagy a n6100/6150 szintjét? -
ftc
nagyúr
Abba a PCI-E x1 a borda alatt ami van kicsivel mi férhet be? mert amiket néztem eddig azok nem férnek be oda... bár sokkal jobb megoldás mint ez:
[link] -
Ősember
őstag
jopofa csk nem látom értelmét
nem hinném, hogy tényleg olyan nagyon okan vennék kifejezetten az integrűlt megoldása miatt
-
dabadab
titán
válasz
venember83 #4 üzenetére
Tudom, hogy ez mindig meglepetesekent eri a PH!-s kozonseget, de vannak olyanok, akik nem azert vesznek PC-t, hogy jatsszanak vele.
-
orbano
félisten
válasz
venember83 #4 üzenetére
no igen. akinek kell az integralt VGA, az nem ATX lapot vesz, hanem mATX-eset nagyobb valószínűséggel... kicsit olyan mindent és semmit feelingje van a lapnak
-
venember83
nagyúr
Mar nem merek 1 rossz szot se mondani az integralt cuccokra, kivancsi leszek hanyan veszik meg majd ezt a lapot, nyomnak bele 1 X6800at es nyomatjak integralt videoval...
-
L3zl13
nagyúr
Yay! Hardveres T&L. Amennyire tudom a játékok egy ideje már nem használják...
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
A DS4-en lesz firewire és egyéb apróságok, megér plusz 3-4e Ft-ot.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Bővülget a Conroe ready deszkák köre, de jó lenne tudni, hogy ez milyen ártartományba fog esni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Intel G965 chipset köré épül a GA-965G-DS3.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest