Aktív témák
-
Tithian
őstag
A programozással nem lenne baj, de nem kockás papíron kellene számon kérni (a'la legkedvesebb gimnáziumom).
Az átlagfelhasználókat nem értem, annyit tettem az elmúlt évben gépem biztonságáért, hogy a kritikus WinXP javításokat (Blaster ellen, Sasser ellen) még frissen letöltöttem a vírusok megjelenése előtt, így nem kaptam el egyiket sem.
Hű, de nehéz volt elbánni a szupervírusokkal.
Ha olyan kedvemben vagyok, akkor lefuttatok egy NAV+Adaware+Spybot keresést, a vírus-spyware adatbázisokat frissen tartom, tűzfalat nem használok, de a ZoneAlarm fent van a gépen.
Nem töltök le Kazaa-ról pár kilobyte-os .exe-ket meg egyáltalán semmilyen .exe-t, nem nyomok igent a beugró csehszlovák és koreai ablakokra, hanem kikapcsolom őket, bezárom az ablakot, nem olvasok el egyet sem az egy nap alatt érkező ugyanakkora, zavaros című, ismerettlen helyről ismeretlen nyelven érkező levelekből, hanem törlöm őket, Outlookot nem használok, Operával járok IE helyett, s igyekszem használni a józan eszem. Hol rontottam el, miért nincs semmi bajom :)?
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest