Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
(Kolombusz) #86 üzenetére
A Pentium D és Celeron D összehasonlítás sehogy sem illik erre az esetre. A két esetben a D nem ugyan azt jelöli! A Pentium D esetén a Dual Core kiépítést, Celeron D esetén pedig a Celeronok közötti generációt (azaz a 4.) Esetleg az A64 X2 vs Sempron (K8) összehasonlítás lenne helytálló.
-
kovsol
titán
válasz
(Kolombusz) #83 üzenetére
'' ha időben ki tudja hozni a Conroet.''
és bír eleget gyártani belőle (de gondolom ha sokat visznek belőle akkor ráállít még pár futósort)
''754es foglalatot eddig is az alsó kategóriába pozicionálta''
legalább olcsó, de nem rossz cucc (igaz nekem A64 van nem sempi s754ben) -
Feeling
tag
Allitolag az AMD azt nyilatkozta, hogy miert csokkentene a procik arat, ha igy is el tud adni minden arva darabot. AMD-nek nincs 10 gyara mint az intelnek, vegig 100%on fut az osszes gyar es ezeket a procikat nem hagyjak porosodni hanem azonnal eladjak. ezert nem csokkent arakat az AMD, mert jelenleg meg rohadt nagy techonogiai elonyben vannak, mas kerdes h ez h fog kinezni Conroe-val szemben, bar addigra varjuk meg h mi lesz AMD oldalon is (nagy mag revizio lesz a 65nm-es atalassal egyutt)
az uj maggal lehet h mar lesz ertelme a DDR2-nek is, akit erdekel h ez miert van nezze meg a korabban mar meghivatkozott anand cikket es a rola irt vitakat -
(Kolombusz)
veterán
Hát látszik, hogy az AMD a 754es foglalatot eddig is az alsó kategóriába pozicionálta.
Mivel hamar kiviszik a 939-et, ezért én valószinűsitem, hogy az AM2 nem lesz lényegesen gyorsabb, mint a 939, ezért az amd nem akar házon belüli konkurenciát az új ,,sztárnak''.
Majd talán a 65 nm-es prociknál lesz vmi nagyobb teljesitmény növekedés. Most az intel lelépheti az amd-t, ha időben ki tudja hozni a Conroet.
Az előzetes tesztekben pedig mint már többször leirtam nem hiszek. Mert kétlem, hogy egy cég kiad egy cuccot a megjelenés előtt és hagyja, hogy olyan eredmények szülessenek, ami nem fölényesen jobb, mint a konkurens cégé.
[Szerkesztve] -
Raymond
titán
Egy erdekes eszmecsere az Anandtech-es cikkben elert memoria savszelesseg ertekekrol:
[link] -
TeeJay
félisten
csak netre meg film nézésre meg töltögetésre használom a gépet.
2 játék megy csak rajta az egyik AOE 2 a másik meg CS 1.6
szerintem erre bőven elég a VGA meg az 512RAM is.
javítottam az adataimat mert közben megörököltem egy FX 5600 VGA-t szóval azóta már ezt nyüstölöm
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
viharhozo #75 üzenetére
Itt nem is azokról van szó, akik jelenleg is gyors A64-es rendszert használnak, hanem azokról akik Athlon (XP), Duron, PIII, PIII cerka, korai P4, és azok cerkáit brtokolják. Nekik kitűnő alternatíva egy AM2-es rendszer, amihez olcsóbb a RAM, mint az s754/939 rendszerekhez. Az AMD szokás szerint ugyan azon az áron adja az összes azonosan pozicionált azonos jelölésű prociját, tehát ha az alaplapok ára nem fog elszállni, akkor olcsóbban ki lehet hozni egy generációváltást.
Ga: Az 1800MHz-et elérő és meghaladó órajelű desktop K8 magok mindegyikében működik a CnQ. -
fLeSs
nagyúr
válasz
viharhozo #72 üzenetére
egyelőre az AMD-nek semmi oka nincs az órajelemelésre, árcsökkentésre és az aggódásra, ugyanis minden egyes legyártott procit úgy el tud adni mint a huzat, nemtom mostanában utánaolvastatok-e, de nagyon gyorsan nő a piaci részesedése az Intel kárára - egyelőre.
a conroe-ról meg van egy teszt egy francia oldalon (most nem jut eszembe a neve), ahol azonos órajelen kb. ugyanolyan gyors a conroe, mint egy a64, szóval az anandos teszt akár lehet kamu is. -
viharhozo
addikt
Igazabol az a baj, h az X2 tobb mint egy eves lesz mire ezek megjelennek, megse gyorsabbak semmivel. A minimalis elvaras egy 3 GHz-es egymagos, es egy 2,8GHz-es ketmagos modell lenne. Egyszeruen ciki egy uj platformot egy eves procikkal inditani.
A masik kerdes a Conroe. Johet a szokasos duma, h varjuk meg a retail procikat, es addig ne itelkezzunk, de azert az elozetes tesztek a prociknal eleg pontosak, es baromira nem az Amdnek kedveznek. Az ev vegere a ketmagos FX-nek el kene ernie a 3 GHz-et, ami eleg valoszinutlen. -
Integra
titán
válasz
viharhozo #65 üzenetére
zsírúj gyár, rohadt nagy befektetés, nem ugorhatnak át egész termékskálát azért hogy máris kihozzák a legújabb kütyüiket, te tudod a legjobban, hogy a piac nem mindig azt dobja piacra ami a legjobb
én a ddr2 ramokkal vagyok így, ott vannak a hármasok, oszt mégse az lett az új memóriavezérlő által támogatott ramez van
-
Ga
tag
Hi!
A jelenlegi Venice magos (E6) A64 3200+-ok 67W TDP-vel bírnak, úgyhogy nem tudom, mi oly hihetetlen a TDP-kben.
Jelenleg 2200 MHz-es 3500+-ig u.ez a TDP, de gyanítom, hogy a 4000+ (2400 MHz) sem a jelenlegi speckó szerinti 89W max TDP-vel bír, hanem kevesebbel, csak örökölte a korábbi steppinges CPU-k speckójából az értéket.
A dual-corenál dettó u-ez a helyzet (2200 MHZ-ig már most is a 89W a speckó).
Egyedül a Sempronos 35W sántít (a mostaniak 62W-ra vannak specifikálva). Gyanítom, hogy izmos VCore-csökkentésen esik át a köv. stepping (ezért is alacsonyabb a legnagyobb órajel). - Viszont úgy emlékszem, nem is támogatják a CnQ-t, de javítsatok ki, ha tévedek.
Most látom, hogy a Legkisebb S754-es A64 TDP-je már csak 51W, ezek szerint a Sempronok TDP-jét már rég nem frissítették.
Bye:
Ga
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Nem hiszm, hogy egymás utáni generációkról lenne szó. 5 év múlva az 5000+ is ugyan olyan gyíkság lesz, mint ma a P1.
Remélem is, de kötve hiszem. 5év múlva visszatérünk rá, de olyan gyíkság legyen ám, ''mint ma a P1''..
És két éve volt 3000+ a max (most ne köss bele, ha 3200+, mind1, nem néztem utána). Az 5000+ az ''kis'' csúsztatással 2x gyorsabb (többszálú progiban biztos, sőt), szóval ugyanúgy van az, hogy 2 év után van 2x gyorsabb proci, és mivel mindkét esetben csúcsproci volt, ezért ugyanannyiba kerül (sőt, igazából most kevesebbe)
2 éve és 8-10 hónapja volt az első bejelentés a 3000+-ról, és 300 dollár alatti áron jelentették be, 2003 végén már 200$ volt. Ehhez képest a mostani ''csúcs'' 4800-5000-5200 eléggé elszállt áron van, bizonyára dupla teljesítmény, de ''dupla'' áron. Hol láttál te kevesebbet? ''Most'' (06.06) 200 dolcsiért, majd' két és fél évvel később, kapsz egy 200Mhz-cel nagyobb órajelű procit, ami ugyan dc-s, meg ddr2-es, kevésbé is melegszik, de nem az igazi.
Engem amúgy sohasem a felső kategória érdekelt, mindig a legoptimálisabbat igyekszem választani ár/teljesítményben, és ezt az alsókategória jelenti számomra, és ott hiányzik nekem egy ideje a jelentős fejlődés. Elértünk egy szintet, ahonnan már egyre nehezebb továbblépni, és úgy látom, hogy érdekeltek ebben a procigyártók, hogy minél tovább nyújtsák a rétest.
tjhooker464/#51: Megértem az álláspontodat, csak nem tudok azonosulni vele.
[Szerkesztve] -
Foxi
senior tag
válasz
#20196435 #66 üzenetére
Ezzel így van mindkét proci gyártó. Az intel se sokáig húzta a rambussal, lehetett volna az akármilyen csodaszabvány de a piac nem errefele mozdult. De itt is áll a szokásos dolog, nem kötelező megvenni senkinek az am2-t jövőre azért lesz értelme 65nm-en de addig melyik s754-es vagy s939-es cucc ne húzná ki?
-
viharhozo
addikt
Hat, ez eleg gyenge felhozatal, egy ev alatt minimalis fejlodes.
-
ngabor2
nagyúr
vagy egyszerűen a memgyártók azt mondták, hogy a ddr-t szép lassan kifuttatjuk, akár teCCik, akár se. az amd választhatott, hogy vagy lesz ddr2-t támogató rendszere, vagy pangani fog (a ddr3 megjelenéséig). ő a kisebbik rosszat (biztos, hogy rossz?) választotta. többen úgy sejtik, hogy erősen átmeneti dolog lesz, mert mire kb. elkezdene felfutni a ddr2-es rendszer, már a ddr3 is be fog jönni, és erre erősít rá az áemdé.
-
vedini
őstag
nem volt felesleges az am2,
valamiből kell a fejlesztéseket finanszírozni, még egy bőr jól jön amd-nek is
arról nem is beszélve, hogy a ram gyártók nyomása sem mellékes -
Dare2Live
félisten
kulura ember kultura.....
btw 2év mulva nyugodtan válthatsz x2re használtan rémolcsó lesz.... -
Integra
titán
asszem jól teszem, hogy kibekkelem a masinámmal még ezt az évet
úgy tűnik beindult az amd gőzhenger a drezdai gyárban -
TeeJay
félisten
ha jól tudom 65nanométernél jön majd a 4 magos proci
én azt várom majd meg mivel az már tényleg évekig elég lehet majdaddigra meg lesz már DDR 82 is szóval én még várok. most 2-3évet még kibír simán a
Sempron 2800+ procim 512sima DDR-rammal. -
Hun'reeth
őstag
Alapból is úgy terveztem, hogy kihagyom a S939-et és látom igazam is lesz.
A TDP pedig egyáltalán nem tűnik irreálisnak nyilvánvaló, hogy a processzorok fejlődése a multicore és minél kisebb fogyasztás felé halad. Ami jó. Az Intelnél is ez az irány. -
törölt tag
Ezek még nem is 65nm-esek. Ha érdekel miért él tovább az s754, lépj ki a write-only módból, és olvass vissza. A TDP-vel kapcsolatban várjuk majd meg a teszteket, AMD-ből simán kinézem
Amúgy a váltást szerintem a ''hülyegyerekek'' tették szükségessé. A tipikus hülyegyerek nézegeti a configokat, meglátja Intelhez DDR2 van, AMD-hez meg csak DDR, akko' az biztos szaaaaaaar, vegyünk Intelt.
Amiatt meg senki se akarjon gépet cserélni, akinek s939 van, hogy nem az a legújabb cucc, bőven ráér 2007-ben (vagy elöbb, ha Conroe nagyon üt) a 65nm-es, továbbfejlesztett architektúránál.
[Szerkesztve] -
dchard
veterán
Hát mit mondjak: megrökönyödéssel olvastam a hírt, hogy a S939-et év végéig ki akarják futtatni? De ami még fúrcsább: korábban, mint a S754-et?!? Ezen túl - ahogyan azt már korábban is említette valaki - azok a TDP adatok abszolút nem lehetnek valósak, ekkora fogyasztáscsökkenést akkor sem tudnának elérni, ha a mai sebességet egy fokkal sem túlszárnyaló procit dobnak a piacra 65nm-es gyártástechnológiával.
Szóval valami itt sántít, de nagyon. Én kerestem ezeket a roadmapokat az amd oldalán, de nem találtam erre utaló hírt, ha valaki tudná linkelni az eeredetit (az amd oldaláról), azért rendkívül hálás lennék.
Egyébként pont azért lett most S939-es gépem 3200+ veniccel, hogy majd jövő év eleje környékén ''béka segge alatti'' árért tudjak bővítani X2-re (szerintem többen vagyunk így), de ha ez igaz, lehet addigra kapni sem lehet majd őket, maximum az apróneten.
Az intel eléggé beerőssített a D805-tel, pillanatynilag ezen csak az segítene, ha végre megindítanák az X2-k árát lefeleé, de gyorsan, és nem 1-2%-kal...
Dchard -
LordX
veterán
Nem hiszm, hogy egymás utáni generációkról lenne szó. 5 év múlva az 5000+ is ugyan olyan gyíkság lesz, mint ma a P1. És két éve volt 3000+ a max (most ne köss bele, ha 3200+, mind1, nem néztem utána). Az 5000+ az ''kis'' csúsztatással 2x gyorsabb (többszálú progiban biztos, sőt), szóval ugyanúgy van az, hogy 2 év után van 2x gyorsabb proci, és mivel mindkét esetben csúcsproci volt, ezért ugyanannyiba kerül (sőt, igazából most kevesebbe)
-
Ga
tag
Üdv!
A jelenlegi CPU-knál a tapasztalatok alapján az magasabb órajeltől sokkal kisebb mértékben nő a disszipáció/energiafelvétel, mint a nagyobb core feszültségtől, ezért a fix volt miatt kis eltérés adódik a max TDP-kben. Ezért egyszerűen a legagyobb modell TDP-jét követik a kisebbek a kavarodás elkerülése érdekében, így a többi alkatrész (mobo, hűtő) speckója is egyszerűbb lesz.
Az FX persze max órajelen és valsz. magasabb default feszültséggel megy, ezért is nagyobb a TDP-je.
Alap tranyóknál ugye az órajeltől és a fesztől is négyzetesen függ az energiafelvétel, gondolom a CPU-knál a nagy részt elfoglaló SRAM cellák kevésbé függnek a frekitől, mint a feszkótól. De ez csak tipp
Bye:
Ga -
tjhooker464
őstag
Hehe szép kis eszmefuttatás, köszi.
Belátom rosszul fogalmaztam. Annak örülök, hogy nem kell még egy darabig cserélnem a dolgokat, mert az nextgen nem ad olyan sok+. Ezzel az pénzt más fele tudom irányítani ezáltal színesebb lesz az életem. Hát mi ez ha nem jó
Remélem így már megérted az álláspontomat. -
VargaI
senior tag
válasz
afterburner_ #44 üzenetére
simán, és ezért nem értem ebbe miért ment bele AMD
, nekik pont az volt az erősségük pl a64-eknél 200-ről mondjuk 250-re raktad az ''FSB''-t, szorzót pl 10-ről vissza 8-ra azt vígan szaladgált 500-as RAM-okkal persze sokat gyorsult
, vagy akár egy tuning darab procinál még a szorzót se kell vissza venni, vagy max 1-gyel
, sajna erre a DDR2 memvezérlő beintegrálásra elment minden erőforrásuk, a maradék meg turiont fejlesztett
, így a köv gen procikra 65 nm-en mint már írtam 8-10 hónapot simán kell várni, elég nagy hátrány lesz ez Intellel szemben
, talán a fogyasztás ami mellettük szól még/majd, most így 1-2x vagy 2-3x-os különbség lesz 35 W vs 90 W, vagy akár 65 W vs 130 W
(amúgy nem is az a baj, hogy nem jön új/gyorsabb proci, hanem ,hogy emiatt nem csökken a többi ára, hanem stagnál pl 3200+ 30-35 körül, 3800+X2 60-70e
közben meg Intel jön az új cuccokkal és nyomja lefele az árakat)
[Szerkesztve] -
tomesto
aktív tag
Na kivi leszek mit tud majd az AM2es Sempi
Addig kihúzom 754el...még elég jónak mondható ez is -
sanyixXx
senior tag
lga775 körül is volt ekkora felhajtás?
-
afterburner_
őstag
en most 939-nel tartok
sztem nem fogok valtani max ha nem lesznek nagyon übertuning cuccosok
bár most nagyon kivancsi lennek arra a legkisebb pentium dc procira
lehet a kisebbik gépem kicserelem egy olyasmira, mondjuk az is benne van a pakliban hogy nem lehet igazan tuningolni
amugy jobban húzható egy X2 3800 +?
-
Ősember
őstag
szerintem ezek a táblázatok a kukába valok, vagy csak én látom igy?
nem hiszem el, hogy akár 400-600mhz orajelkülönbségnél is ugyan olyan mennyiségü höt termeljenek a procik... no mindegy
-
Lortech
addikt
válasz
tjhooker464 #37 üzenetére
Mi miért baj? Az, hogy nincs (akkora) fejlődés? Szerintem ezt kár is magyarázni, ha ilyet kérdezel. Ennyi erővel akkor meg is állhattunk volna a fejlődéssel már régen, és lenne egy lassú elavult sz*rod (mostani szemmel nézve persze), de azért értékálló.. Amúgy sem _kell_ cserélni semmit, nem hogy kéthetene, hanem egyáltalán. A számítástechnikai eszközök nem értékállóak, ezt kéne belátni, és elfogadni, hogy ez a te érdekedben van így, mert ha valamivel meg vagy elégedve, akkor ne válts és kész, nem kötelező, ha meg egy év múlva váltani szeretnél, akkor ne kelljen már dupla teljesítményért dupla árat fizetni az új cuccért (mert akkor már a néhány évtized során sokszorosába kerülnének az eszközök), hanem fizetsz annyit, amennyit az előzőért, és belátod, hogy a jelenlegi cuccod már kevesebbet ér, értékét vesztette, mivel van jobb olcsóbban. Ezeknek a cuccoknak használati értékük van csak, önmagában nem érték, nincs ami tartsa magát.
[Szerkesztve] -
Gomezz
senior tag
Már alig várom hogy megérkezen az új 5200+ és hozzá 4gb 800as DDR2
Még fél millába sem kerül és akár 10-15% 3DMark eredménynövekedés is lehet. -
Lortech
addikt
pf
Te nem tudom melyik bolygón éltél eddig, mert én anno megvettem az első p1-es procimat ~30k-ért, most meg pár hónapja a 3000+ venicemet 27-ért, melyik a gyorsabb? Komolyan nem tudom mit nem lehet megérteni vagy félreértelmezni abban, amit írtam. Nem technológiaváltásról beszéltem, és nem olcsóbbságról, hanem arról, hogy elég régóta ugyanolyan teljesítményt kapok ugyanannyi pénzemért. Régebben eltelt két év, és kétszer gyorsabbat vehettél az előzőnél, olcsóbban. Most meg kicsit belassult ez a folyamat, ennyi, így látom. Nem tudom érthetőbben írni, sorry. -
pmheros
őstag
válasz
killahdrums #4 üzenetére
ez a teszt alapján tényleg kihagyható
ki tudja, mikorra jön a DDR3? -
eastsider
nagyúr
miaz mégse olyan kár, h nincs S939-em
-
Foxi
senior tag
Volt már rá példa, hogy a cerkát lassította az intel
Celeron 266&300. Bár ez nem is igazi lassítás mert ez az első verzió volt. Amúgy sajna nagyobb fejlődés tényleg nincs megjelent a dual core magas áron illetve a 805 személyében megjelent egy remény sugár
Meg szépen kúsznak fel az órajelek, de azok is csak lassan.
-
Lortech
addikt
Nyilván, csak nem látom át, hogy a +500-as (754 2600+-hoz) és a +100-as (939 3000+-hoz képest, ami még 200Mhz-cel magasabb órajelen is fut ráadásul) számozás mivel indokolt. Vagy a cerkákat közben az Intel lelassítja, hogy már az új ellenfélhez passzoljon?
LordX: ezt most viccnek szántad?Nem volt jó. írtam: Én addig nem fogok váltani, amíg jelentős + teljesítményt nem kapok ugyanazért a pénzért. Ha a konfigomat megnézed, láthatod, hogy elég messze áll a top kategóriától. De szívesen megvennék egy 5200+-t 25 ezerért.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
DC, az tiszta sor, csakhát a 939-es 3000+ 1.8G, pedig az is az (ez meg még annál is nagyobb számozású). Mondjuk annyiból jó, hogy elvileg legalább már kapható lesz dc-s Sempron boltban..
Én addig nem fogok váltani, amíg jelentős + teljesítményt nem kapok ugyanazért a pénzért. Régebben azért egy-két éven belül mindig volt jelentős fejlődés, de mostanában kicsit megrekedtünk. Vagy lehet, hogy csak én látom így.
LordX: jójó, ez az oldala tetszik is, elfér manapság 2giga is kényelmesen, csak hülye kocka lévén várom mindig a jobbnál jobb és gyorsabb cuccokat, és csalódás, mikor nem jönnek.
[Szerkesztve] -
LordX
veterán
Ez a DDR2 váltás nem teljesítmény-növelés miatt jött (Ha emlékszel, voltak híresztelések, spekulációk, hgy full kihagyja az AMD a DDR2-t, mert minek az neki..), azért kellett ez az AMD-nek, mert a DDR2 már jóval olcsóbb, és így olcsóbb AMD rendszereket lehet majd építeni (jellemzően OEM-eknek volt tehát fontos)
-
kovsol
titán
-
Lortech
addikt
Egyelőre ez csalódás nekem, vártam, hogy lesz esetleg egy 1.6-1.8 gigás 2magos proci, neadjisten kétmagos Sempron, valami elfogadható árban, nem 60-70K+-ért. Nyomják a számozást, közben ugyanazt adják el, mint egy éve. DDR2, nesze semmi fogd meg jól. Annyi értelmét látom, hogy talán egyszerűbben összejön majd 2GB belőle, feltéve, ha erre váltok egyszer ..
Az 1.6G Sempron is 3100+ jelölést kapott, mire fel?ja, hát persze egyszerűbb feljebb tolni a számozást.
-
orbano
félisten
jól gondolom, hogy ezek az energy efficient (mennyire hasonlít ez az intel féle EE elnevezéshez) procik csak válogatott, alacsonyabb üzemfeszültségű procik lesznek? vagy netán lesz valami újítás?
-
Ehhehe, és mennyien érveltek a S939 mellett azzal, hogy az tovább fog élni, mint a S754...
Marad is a S754+PCI-E rendszerem még egy ideig. -
zsiga667
addikt
A hűtés lyukai ugyanott lesznek? Vagyis rámennek majd ezekre a S939-es bordák, ugye?
-
VargaI
senior tag
nem gyorsabb semmivel (1-3%), gyorsulás majd a 65nm-en 3. generációs SOI-val gyártott prociknál lesz (pl 40%-kal gyorsabb tranyók
) az év végén ill. a köv év elején(szerintem 3 GHtz simán), viszont az a 65/35W-os max TDP az nagyon barátságos főleg ha a kétmagos procikat nézzük
szervereknél nagyot léphet előre az AMD, ott mégiscsak számít a fogyasztás
-
Peet
senior tag
Micsodaaaaaaa?????????
A socket 754 tovább fog élni mint a 939?
Ez több mint pofátlanság....... grrrrrrrrrrrrr -
killahdrums
senior tag
-
Reac^
őstag
Kiváncsi vok hogy azonos órajelen járó AM2 foglalatos proci mennyivel lesz gyorsabb 939-es társánál. Mert, hogy ''kívülröl'' szinte semmi nem változik az biztos, egyel több lába lesz, meg az összes proci ebbe a foglaltba illik és így könyebb legyártania az AMD-nek.
Amit még mindig nem értek, hogy áttérnek DDR2-re de az FSB-t nem növelik egyáltalán amikor elég nagy tartomány (akár 400as fsb a 800as DDR2 miatt) áll rendelkezésre.
[Szerkesztve] -
Dassler
őstag
Akkor még egy darabig kihúzom a 754-essel :o) Várom, milyen lapok jönnek M2-re.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest