Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi belépő szinten
- Egér probléma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
Hát mit mondjak: megrökönyödéssel olvastam a hírt, hogy a S939-et év végéig ki akarják futtatni? De ami még fúrcsább: korábban, mint a S754-et?!? Ezen túl - ahogyan azt már korábban is említette valaki - azok a TDP adatok abszolút nem lehetnek valósak, ekkora fogyasztáscsökkenést akkor sem tudnának elérni, ha a mai sebességet egy fokkal sem túlszárnyaló procit dobnak a piacra 65nm-es gyártástechnológiával.
Szóval valami itt sántít, de nagyon. Én kerestem ezeket a roadmapokat az amd oldalán, de nem találtam erre utaló hírt, ha valaki tudná linkelni az eeredetit (az amd oldaláról), azért rendkívül hálás lennék.
Egyébként pont azért lett most S939-es gépem 3200+ veniccel, hogy majd jövő év eleje környékén ''béka segge alatti'' árért tudjak bővítani X2-re (szerintem többen vagyunk így), de ha ez igaz, lehet addigra kapni sem lehet majd őket, maximum az apróneten.
Az intel eléggé beerőssített a D805-tel, pillanatynilag ezen csak az segítene, ha végre megindítanák az X2-k árát lefeleé, de gyorsan, és nem 1-2%-kal...
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- BMW topik
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- Trollok komolyan
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest