Hirdetés
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Egészen különleges funkciókat kaptak a Lian Li RS sorozatú tápjai
- A szörnyetegek között is szörnyen gyors az Amazon új Graviton processzora
- Házimozi belépő szinten
- Valaki füllent az AMD CPU-k áremeléséről
- Milyen videókártyát?
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- OLED TV topic
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Egérpad topik
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
ez a rizsa már lassan kezd fájdalmas lenni. komoly gondok vannak a szövegértelmezési képességeiddel.
pontosan azt írtam, h nem a csicsa mértéke határozza meg a cuccost. pont azért írtam, mert sokan az xgl idétlen fx-eit úgy értékelik, h az komolyabb és jobb rendszer, mint a WPF.
aztán írtam, h linuxra hasonló sincs. először azt hittem, h keverted az aero-t az avalonnal. de ennél jóval komolyabb a képzavar. WPF != GUI nagyon nem. winen GUI = explorer (explorer.exe, nem az iexplore.exe).
WPF egy platfrom. a kerneltől kedve a drivereken át, egészen a megjelenő felületig.
gnome, kde meg társa az explorernek feleltethető meg (utóbbi teszi ki pl a startmenüt meg a tálcát). képzeld winre is vannak alternatív GUI-k. persze nem olyan számban, aminek sok oka van (többek között jogi).
az xgl vhol a kernel és a GUI között van. elkapja a 2d kimenetet és átirányítja GPU-nak, ahol kap némi fx-et. btw, ox is ezt csinálja.
ezzel szemben a WPF már a GPU-ban kezdi, ha úgy van állítva.
szerk:
ha nem vágod, h mi az, akkor mit vitatkozol velem?? fogadd le amit mondok vagy nézz utána.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi