Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
semmui értelme, ilyen nem lesz. vagy kell komoly 3D teljesítmény, vagy nem. a komoly 3D pénz, mindig is az lesz, akinek pedig nem kell, az nem akarja megvenni, tehát nem fogják integrálni.
de még ha így is lenne, ez az az alaplap így sztem egy fabatkát sem ér. Ebben gma950-van és ez így is marad sajnos -
_Gudella
senior tag
De ha nem csak filmnézésre használja a gépet, hanem van rajta valami szép nagy kijelző, és mondjuk netezni/dolgozni is akkar rajta néha? Akkor már hiányzik a DVI. Főleg ha még azt is számba vesszük, hogy mivel a HTPC dolog általában nappaliba való, ahol nem árt szépen elvezetni a kábelek, meg ki tudja hogy engedi meg a berendezés, lehet hogy elég hosszú kábel kell a kijelző bekötéséhez, akkor mégjobban kijön az analóg hátránya...
-
lapa
veterán
valaki említette az 1080i-t. az még talán okés, de hd-wmv-t is lejátszik a bucimaci grafikával? az 1920 x 1080p, nem? vagy vidizéskor egyszerűen felbúgnak a ventik, elsötétülnek a lámpák a lakásban a duo proci meg vörösen izzik? van az intel grafikában vmi hw támogatás a hd cuccokhoz? vagy máshogy kérdezem: pl. a mediaplayer (wmv codec) a hd wmv-t elosztja rendesen a két procira?
[Szerkesztve] -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Uncool Ben #11 üzenetére
Leáldozott ám.
Amióta nem árulunk Abit-ot sokkal kevesebb a dolguk a szervizeseknek, még az ECS tönkremegy és elégedett leszek.
A többi gyártóval nincs nagy probléma.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Nekem nem úgy tűnik, hogy eltűnnének a Fatal1ty nevű Abit lapok. [link]
Uncool Ben: Nem tudom milyen tuningproblémákról van szó. Az AN8 széria pont az egyik legjobb s939-es tuninglapszéria. -
Alchemist
addikt
Integrált házimozis alaplapnak meg elég böhöm nagy darab...
-
_Gudella
senior tag
Egyébként meg egy AW8ból is lehet HTPC-t építeni, még jobbat, csak egy kicsit nagyobb lesz
. Meg egy kicsit drágább. Szóval ez HTPC szerintem csak reklámszövegnek való, itt reálisan azzal lehetne jön, hogy kiadott az ABIT egy kisebb, olcsóbb, integrált VGA-s lapot, ami passzív is.
[Szerkesztve] -
_Gudella
senior tag
Azért egy ilyen célre készült lapon nagyon kéne DVI...
-
Ivan15
senior tag
Ez csak az én véleményem (?) de sztem a vga-k rövidesen olyan sorsra fognak jutni, mint ma a hangkártyák és a hálókártyák: integráltak lesznek. Nekem ezzel semmi bajom, minek költsek rájuk külön. Legyen benne a lapban azt kész. Az integrált vga/audio nem jelent feltétlen szar-gyenge vga/audio-t...
-
X@b3e
addikt
Ha már HTPC, akkor rátolhattak volna S-Videot is meg nem feltétlenül Core cpukra kellett volna gyártani, felesleges bele akkora teljesítmény.
-
atuci
őstag
Jó ez lap, meg nem is.
Hiányolok róla RCA vagy svideó kimenetet, szerintem egy pcie x16 csati elfért volna rajta. A mobilproci drága, tehát a lap sem lesz olcsó, ez nem a 15k-s kategória.
Legalább is az elődök drágák voltak (plAOpen)
HTPChez meg szerintem olcsóbb egy AMD-s konfig, és a kevesebb hő miatt kisebb lesz a hűtési zaj. -
Scream007
őstag
A franc enné meg 1 gyártóval csak kevesebb lesz
-
orbano
félisten
Elsőre felcsillant a szemem, hogy meglesz az új alaplapom. Aztán elkedtem keresgélni a pci-e 16x csatit
kár érte...
-
Ivan15
senior tag
Ne -ez a szuper irány!. Én biztos vevő leszek egy ilyen lapra, ezek abszolút hangtalanok, és filmekhez vannak fejlesztve -végre! És természetesen jók továbbra is internetre stb. TUTI
-
-
rudi
nagyúr
Szerintem éppen ez az az alaplap, ami majd megteremtheti a profitot, amiből a spéci tuningos (kisszériás) lapokat ki lehet majd adni, szóval a tuningosok csak örüljenek neki szépen
-
Renwick
őstag
válasz
Uncool Ben #7 üzenetére
Nana, az AN8 32X több mint féléves fejlesztés, semmi köze nincs hozzá a USI-nak.
Ettől persze még jöhetnek ilyen lapok is később, majd látjuk...
üdv
R. -
Male
nagyúr
Azért egy S-video/RCA videokimenetet rápakolhattak volna, ha már HTPC-nek készül... vagy szerintek mindenütt HDTV van már?
Ha ekkorát váltanak, akkor nemtudom mi szükségük volt az Abit névre... -
Uncool Ben
tag
Bár most, hogy jobban beleolvastam az Xbitlabs cikkbe, azért az érdekes, hogy most már az Elitegroups gyártja az Abitnak a lapokat. Szóval ezek valójában ECS deszkák, probléma is van a túlhajtással. Úgy tűnik valóban leáldozott a jó kis Abit tuning lapoknak...
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Uncool Ben #7 üzenetére
hm
akkor viszont nem értem, hogy mi ez a hülyeség, hogy ln2 helyett popcorn
eddig az abit gyártotta mindet?
az abitnak szerintem nem kellett volna fataköcsöggel lepaktálnia, és a mai napig működne..
[Szerkesztve] -
Uncool Ben
tag
Nem csak ilyen lapokat hoznak
[link] -
joghurt
addikt
A cikk címe...
Azt hittem, valamilyen új hűtési megoldásról vagy tuningolási agymenésről lesz szó. Aztán a cikket olvasva az ugrott be, hogy esetleg olyan forró lesz, hogy pattogatni lehet rajta. (Tényleg, próbált már valaki Prescottal kukoricázni?) Persze leesett, hogy a mozi miatt kell a kukorica, node akkor is.
-
csatlakoznék az előttem szólóhoz... elég gáz lenne ha az abit csak ilyen lapokat hozna ki ezentúl... nem illene a régi nagy nevükhöz
de ha ilyeneket és ultrabrutál tuninglapokat is kihoznak, akkor hamar befuthatnak újra -
Cs_Laci
senior tag
Egész meglepő húzás / Portfolio váltás.. De alapvetően eléggé átgondolt és piacképes termék. Szerintem
-
_Volkovy_
nagyúr
Nem jött be Fatal1ty. Nagyon nem.
Yutani: nem kell, de ha már ez az Intel top terméke, kötelező hozzá alaplapot építeni.
[Szerkesztve] -
Yutani
nagyúr
Egy HTPC-be kell a Core (2) Duo ereje? Nem gondoltam volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Milyen processzort vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest