- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AI-ban gyengébb GeForce RTX 5090D-t kap Kína
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Akciókamerák
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guruka
senior tag
Én anno a Magicomp-ban vettem.
-
nagyúr
Ezt lehet már végre valahol látni? Én még az oldalán sem láttam anno.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
engusz
veterán
-
t-shirt
veterán
Szinte biztos vagyok benne hogy passzol bele. Nekem van olyan mint amit belinkeltem, és a hírben látszik az oldala és ugyan úgy néz ki nálam is, sőt egyszer szét szedtem és belül kivan alakítva néhány gomb hely ami az enyémen nincs rajta de ezen igen. Ha megnézed a számok is nagyon egyformák meg a csík középen.
[Szerkesztve] -
t-shirt
veterán
szerintem egy ilyenbe pont belefér, lehet külön kapni csak magát az alu keretet Bővebben: link
-
engusz
veterán
Jópofa ez a kis ketyere. Sajnos innovatek féléből drága buli lenne ezt megoldani. Így, számomra már most nagy kedvenc lett. Remélem ocsóé' lesz, mert akkor veszek egyet. Mekkora darab, két 3.5-ös helyre fér be?
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
t-shirt
veterán
Szerintem egy jól meghízott léghűtő nagyobb kockázatot rejt magában szállítás szempontjából mint a vízhűtés. Akár fejre is állíthatod a vízhűtésű gépet, mivel zárt rendszer gyakorlatilag mindegy hogy hogy áll.
De nem akarok itt kardoskodni a vízhűtés melett. Mindenki használjon amit szeret. Csak könyörgöm nem mondjátok hogy a vízhűtés nem biztonságos -
Sotho
őstag
Belerakhattak volna egy áramlásmérőt is.
-
anulu
félisten
tudom, hogy nem csinál a gépek 99,999%-ából uszodát a vízhűtés, de én inkább nem kockáztatom meg a dolgot... és mellesleg jópár alkalommal hurcolom a gépem...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
t-shirt
veterán
Veszel egy coolink panelt és az érzékelőjét betolod az egyik csonknál, és jól ráhúzod a bilincset vagy belelógatod a tratályba.
-
t-shirt
veterán
A lakást is minden másnap elönti a víz? Pedig azok a csövek nyomás alatt vannak és megse. Egy vízhűtésben nincs nyomás (ill minimális), egy egyszerű zárt rendszerben kering a folyadék. Ha néhány egyszerű szabályt betart az ember akkor nem kockázatos. Ha átböngészed a 3 vízhűtés topicot láthatod, hogy hány embernek öntötte el a gépét a víz pedig sok a home made rendszer.
Én nem mondom hogy mindenki szaladjon vízhűtést venni, de nem olyan kockázatos mint azt sokan hiszik
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
még mindíg azt mondom, h a víz a konyhába és a fürdőszobába való, nem a PC-be...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
-SeveN-
aktív tag
Bővebben: link
Ime a TT oldalan.
[Szerkesztve]OFP rUlEz! http://www.mod.iweb.hu/
-
nagyúr
Újabban lemaradnak a linkek a cikkek végéről. Vagy nincs fenn a gyártó oldalán?
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
-SeveN-
aktív tag
TT ezzel nem mutatott sokat.
Kivette a Hardcano 10 paneljet, azt a homerot beletolta 1 T idomba.
Max 12mmes rendszerhez jo. Nalam mar itt bukott a mutatvany. Nekem 15mm a rendszerem.OFP rUlEz! http://www.mod.iweb.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AI-ban gyengébb GeForce RTX 5090D-t kap Kína
- EA Sports WRC '23
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...