Új hozzászólás Aktív témák
-
Guruka
senior tag
Én anno a Magicomp-ban vettem.
-
Ezt lehet már végre valahol látni? Én még az oldalán sem láttam anno.
-
t-shirt
veterán
Szinte biztos vagyok benne hogy passzol bele. Nekem van olyan mint amit belinkeltem, és a hírben látszik az oldala és ugyan úgy néz ki nálam is, sőt egyszer szét szedtem és belül kivan alakítva néhány gomb hely ami az enyémen nincs rajta de ezen igen. Ha megnézed a számok is nagyon egyformák meg a csík középen.
[Szerkesztve] -
t-shirt
veterán
szerintem egy ilyenbe pont belefér, lehet külön kapni csak magát az alu keretet Bővebben: link
-
engusz
veterán
Jópofa ez a kis ketyere. Sajnos innovatek féléből drága buli lenne ezt megoldani. Így, számomra már most nagy kedvenc lett. Remélem ocsóé' lesz, mert akkor veszek egyet. Mekkora darab, két 3.5-ös helyre fér be?
-
t-shirt
veterán
Szerintem egy jól meghízott léghűtő nagyobb kockázatot rejt magában szállítás szempontjából mint a vízhűtés. Akár fejre is állíthatod a vízhűtésű gépet, mivel zárt rendszer gyakorlatilag mindegy hogy hogy áll.
De nem akarok itt kardoskodni a vízhűtés melett. Mindenki használjon amit szeret. Csak könyörgöm nem mondjátok hogy a vízhűtés nem biztonságos -
Sotho
őstag
Belerakhattak volna egy áramlásmérőt is.
-
t-shirt
veterán
Veszel egy coolink panelt és az érzékelőjét betolod az egyik csonknál, és jól ráhúzod a bilincset
vagy belelógatod a tratályba.
-
t-shirt
veterán
A lakást is minden másnap elönti a víz? Pedig azok a csövek nyomás alatt vannak és megse. Egy vízhűtésben nincs nyomás (ill minimális), egy egyszerű zárt rendszerben kering a folyadék. Ha néhány egyszerű szabályt betart az ember akkor nem kockázatos. Ha átböngészed a 3 vízhűtés topicot láthatod, hogy hány embernek öntötte el a gépét a víz
pedig sok a home made rendszer.
Én nem mondom hogy mindenki szaladjon vízhűtést venni, de nem olyan kockázatos mint azt sokan hiszik
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
még mindíg azt mondom, h a víz a konyhába és a fürdőszobába való, nem a PC-be...
-
-SeveN-
aktív tag
Bővebben: link
Ime a TT oldalan.
[Szerkesztve] -
Újabban lemaradnak a linkek a cikkek végéről. Vagy nincs fenn a gyártó oldalán?
-
-SeveN-
aktív tag
TT ezzel nem mutatott sokat.
Kivette a Hardcano 10 paneljet, azt a homerot beletolta 1 T idomba.
Max 12mmes rendszerhez jo. Nalam mar itt bukott a mutatvany. Nekem 15mm a rendszerem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új kiegészítő a vízhűtésű rendszerek tulajdonosai számára szolgálhat hasznos információval.
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest