Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
Én valahogy köztesen látom. Szerintem egyenlőre nincsen gond a google-lel, szerintem egyenlőre korrektek a szándékai, visszont önmagában az a lehetőség, hogy ekkora mennyiségű adat fog a rendelkezésére állni kicsit félelmetes. Simán beállhat késöbb valami változás, és akkor ott az embernek a full élete kiterítve. Pláne, ha az USA ebbe az irányba halad, akkor előbb utóbb ezekbe könnyne lehet, hogy az ottani állami szervek is szépen belefognak látni.
Ahhoz meg amit bizi990 írt, hogy nem az én adataimmal lesz boldog: ez részben igaz, de az összes ilyen adat birtoklása azért már más. Plusz ha az egyéni szintet nézzük, nekem minden ilyennél az jut eszembe amikor a feldmárt kitiltották az usa-ból egy a határon elvégzet google keresés alapján. Ki garantálja, hogy tíz év múlva nem fogja arra kényszeríteni az ottani(vagy itteni) kormány a googlet, hogy átkereshesse a winyáin tárolt szeméyes cuccokat is, persze szigorúan az ország békéjét garantálandó... -
moma
őstag
na meg itt is kérdés, hogy mennyiben fogja a google szépen átfésülni a google az emberek adatait...
szerintem valami jól működő ilyenben van fantázia, mert tök király lehet ha az ember a legfontosabb dolgait egy bárhonnan, bármikor elérhető winyával tartja szinkronban.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- MacBook Pro 14 M2 MAX 4(!)TB SSD 32GB RAM HUN
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest