- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
Én valahogy köztesen látom. Szerintem egyenlőre nincsen gond a google-lel, szerintem egyenlőre korrektek a szándékai, visszont önmagában az a lehetőség, hogy ekkora mennyiségű adat fog a rendelkezésére állni kicsit félelmetes. Simán beállhat késöbb valami változás, és akkor ott az embernek a full élete kiterítve. Pláne, ha az USA ebbe az irányba halad, akkor előbb utóbb ezekbe könnyne lehet, hogy az ottani állami szervek is szépen belefognak látni.
Ahhoz meg amit bizi990 írt, hogy nem az én adataimmal lesz boldog: ez részben igaz, de az összes ilyen adat birtoklása azért már más. Plusz ha az egyéni szintet nézzük, nekem minden ilyennél az jut eszembe amikor a feldmárt kitiltották az usa-ból egy a határon elvégzet google keresés alapján. Ki garantálja, hogy tíz év múlva nem fogja arra kényszeríteni az ottani(vagy itteni) kormány a googlet, hogy átkereshesse a winyáin tárolt szeméyes cuccokat is, persze szigorúan az ország békéjét garantálandó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest