Hirdetés
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Na akkor ezt most bogozd ki:
''Nem webes cégeknek kínálják, hanem kkv-knak, magánszemélyeknek,'' és
''mert nyilván megválogatja az ember miket tesz fel ilyen helyre (pl.: cégest nem''.
Ebben az a kérdés, mi a rossebnek bérelne ilyen tárhelyet egy kkv, ha nem tesz rá céges anyagot?
Én nem fogok ilyet venni, elsősorban azért sem, mert ami supportot és tudást adnak hozzá, az megvan nekem is. A hardvert rendes garanciával vásárolva karbantartja a szállító (meg eleve rendes hardvert vásárolva, kisebb az esélye a hibának), a szoftvert megoldom én, minek fizetnék ilyenért ennyire nagyon sok pénzt. A rendes szolgáltatás nálam az, amikor folyamatosan üzemel, és még december 25-én sem tart tovább 20 percnél, hogy ip alapú netkonzolt kapjak (volt már rá példa).
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Dolby Vision 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóhifi
- iPhone topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, natúr titán)
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Fotó állvány eladó
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest