- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsozsosama
tag
Ki fitymalt le vmit is es ki sajnal penzt akarkitol? Itt nem arrol van szo, hogy ki mennyit dolgozott vmin, hanem pusztan elvekrol beszelek, eddig ingyenes volt everest is. Es nekem nehogy aztmond, hogy nem lehetne megoldani, mashogy a penzkerdest.
Ilyen erovel most kene fizessek az osszes opensource programert is? Mert bizony 1-2 nagyobb dologba evtized vagy akar emberoltonyi kodolas is van ha osszeadjuk a munkaorait azoknak az embereknek akik onzetlenul megalkottak azokat a sweket. (eleg ha csak 1-2 opensource osrol vagy programrol beszelunk). Es hamar a peldanal vagyunk aida/everest is az volt, nemhiszem hogy fentartani 1 ingyenes verziot olyan nagy dolog lenne, sot ha fiery-n mulna szerintem mostis lenne ingyenes verzio, csakhat gyanitom, mar nemsok beleszolasa van az egeszbe. Es konyorgom vegyetek mar eszre, hogy nem a programot szapulom, elismerem, hogy: -kicsi -nagyon részletes -tesztek vannak benne. De mindez mit sem szamit mert mar, nem azert keszitik, hogy masnak jobb legyen, hanem szimplan penzkereses celjabol. Tudom hiaba suketelek valszeg ugyis max leflamel par ember es nem gondol bele az egeszbe. Enis foglalkozom olyan dologgal ami sok embernek jo es en tudom magamrol, hogy elobb hagyom abba mintsem, hogy penzt csinaljak belole.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Megérkezett az Ultimate Edition 2006, az ingyenes Home Edition eltűnt a portfólióból.
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest