- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsozsosama
tag
Ki fitymalt le vmit is es ki sajnal penzt akarkitol? Itt nem arrol van szo, hogy ki mennyit dolgozott vmin, hanem pusztan elvekrol beszelek, eddig ingyenes volt everest is. Es nekem nehogy aztmond, hogy nem lehetne megoldani, mashogy a penzkerdest.
Ilyen erovel most kene fizessek az osszes opensource programert is? Mert bizony 1-2 nagyobb dologba evtized vagy akar emberoltonyi kodolas is van ha osszeadjuk a munkaorait azoknak az embereknek akik onzetlenul megalkottak azokat a sweket. (eleg ha csak 1-2 opensource osrol vagy programrol beszelunk). Es hamar a peldanal vagyunk aida/everest is az volt, nemhiszem hogy fentartani 1 ingyenes verziot olyan nagy dolog lenne, sot ha fiery-n mulna szerintem mostis lenne ingyenes verzio, csakhat gyanitom, mar nemsok beleszolasa van az egeszbe. Es konyorgom vegyetek mar eszre, hogy nem a programot szapulom, elismerem, hogy: -kicsi -nagyon részletes -tesztek vannak benne. De mindez mit sem szamit mert mar, nem azert keszitik, hogy masnak jobb legyen, hanem szimplan penzkereses celjabol. Tudom hiaba suketelek valszeg ugyis max leflamel par ember es nem gondol bele az egeszbe. Enis foglalkozom olyan dologgal ami sok embernek jo es en tudom magamrol, hogy elobb hagyom abba mintsem, hogy penzt csinaljak belole. -
zsozsosama
tag
'Sajnalsz 4000 Ft-ot adni egy piacvezeto szoftverert, es inkabb hasznalsz egy sokkal benabb ingyeneset?' Most erre hadd hozzak 1 peldat: sandra vs ingyenes everest. Az everest ingyenes volt es a sandra nemtudott sokkal tobbet, ezert is hasznaltam everestet a commercial vackok helyett.
Ja es hadd ne egy sw fejlesztonek kell mondjak ilyen progikat, sztem talalsz magadtol is szepszammal. Es nem csak bongeszokre gondoltam, mostanaban mindenre van opensource/freeware stuff. -
zsozsosama
tag
Érdekes pedig mostanaban a tendencia a fizetos progikbol ingyenesse/support alapuva valasa , nem pedig forditva. Egy progival kevesebb amit hasznalok, kar erte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Megérkezett az Ultimate Edition 2006, az ingyenes Home Edition eltűnt a portfólióból.
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest