Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvinka
tag
Az atinak szrtem össze kell szednie magát mivel az uli nembiztos hogy támogatni fogja
Talán az lenne a legjobb ha a viával összeállna kávézni. Az alaplapjaiban meg télleg nagyjából hozza nf4 szintet szal azzal sincs már gond. Mindenestre eléggé hülye dolognak tartom hogy cf kártya kell a dualhoz, bár aki tud 2 ilyen karit venni annak a +20e a cf kari miatt mind1. Mondjuk még sok viznek le kell folyni a dunán mire lesz értelme a dual vganak, mert ugyebár ugy van kialakitva hogy 2 régebbi kari = mostani szuper karival, árban meg hasonló lehet, és az egy gpus meg stabilan hozza a teljesitményt a 2 meg nem mindig. -
Exakt
aktív tag
Na de hogy komolyra forditsuk a szot, kulfoldi teszteken amiket én láttam eleg jol teljesitett x1800xt CF az 512mb SLI-hez képest, megmondom öszintén en rosszabbra számitottam.
Végulis a legnagyobb bakit ami 850XT PE-nél volt hogy 1600-ba csak 60Hz mukodott kiküszöbölték ahogy igertek..
nem tudja valaki hogy 512mb GTX SLI-nek mennyi a képfrissitési aránya 2048x1536-nél?
ami meg az árat illeti lesz az még olcsobb is pláne ha x1900 is kijön CF-be -
Squirrel
őstag
Valaki beruház egyre innen a Ph!-ról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A HIS, a GeCube és a Club 3D megkezdte a master kártyák szállítását.
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest