Hirdetés
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deluxe00
senior tag
JÉZUSOM TE KLINIKAI ESET VAGY
A radikalizmus kizárólag nálad figyelhető meg, kapj már magadhoz!!!!! Alapvetően azt hiszem, hogy az ember értelemesebb az állatnál, de mindig ki kell ábrándulnom!
Az utolso 3 sorod teljesen érthetetlen!! Te ezt honnan a retekből szoptad ki? Mert ezt hajtogatod má jobb híján minden hozzászólásodban, de olyan részt ami ezt igazolja nem találtam a hozzászólásaim között! ( Erre tudom, hogy nem fogsz reagálni)
A fanatizmus amúgy elmondom akkor lenne igazolt, ha kidobnának a piacra egy olyan lejátszót ami szebb ( mert ez nekem fontos szempont, és ne probáld megmagyarázni, hogy mi a szép, mert ez kibaszotttul szubjektív - bár te ennek az ellenkezöjét is megprobálnád bebizonyitani! ) és letisztultabb kezelöfelülete van! Ugyanis én ez alapján ítélek meg egy lejátszót! Nem pedig a te igényeid szerint, mivel azt nagyban szarom le, és szerintem azok is nagyban szarják le akik azt vizsgálják milyen lejátszó milyen részt hasít ki a tortából! Mert egy terméket az jellemez, hogy hogyan sikerül eladni, mennyire sikeres! És az ára hogy iPod alatt vagy felett helyezkedik el az mind1....de értsd meg, hogy mind1 és hagyd abba az árral való gyerekes vagdalózást!!
Azt hiszem minden el lett mondva! -
Deluxe00
senior tag
Loseless formátummal és egy minőségi zaj-izolációt alkalmazó kétutasu fülhallgatóval is nagyon jó minőséget lehet elérni! Vagy például az Etymoticnak van a 4-es szériája amiből van többféle változat! Van amit erősíteni kell, van ami P jelölésü! Azaz portable! És hibátlan hangja van!
-
Deluxe00
senior tag
Ugye elhiszed nekem, hogy egy termék nem attól lesz jó, vagy nem jó, hogy te milyennek tartod, vagy éppen az árát?? ( Ezt a kérdést kérlek párszor értelmezd magadban, mert sztem ezzel lesz itt a fő probléma!!!!!!!!!! ) Senki nem mondta, hogy vegyél! Hidd el, nem igen befolyásol ez semmit!
Az én érzéseimet nem sértetted meg! Azért annyira sokat ne képzelj magadról, hogy én figyelembe vegyem a véleményedet!Ahhoz valamiféle értelmi szintet kéne tanusítanod
Magyarország amúgy mióta nem közép-kelet Európa?Na jó szerintem ami már kicsit is tudományos téma ne menjünk bele jo, kizárólag a te érdekedben
Amúgy meg az audiofil az bakelitet hallgat nem pedig cd-t!Szerintem te azzal nem vagy kibékülve még, hogy az iPod ugyanúgy tud lejátszani zenét mint egy 20.000 ftos készülék is, de mégis azt veszik többen! Hát az már legyen az ő bajuk! A duzzogást lécci most hanyagold!
Sztem nem kell ide! Tök normális hangnemben írtam én is! Akkor lécci probáld meg te is kis időre ezt a stílust képviselni!
-
Deluxe00
senior tag
Egy dolgot fejelt el csak a legtöbb ember...Mégpedig azt, hogy kialakult egy olyan státusza az iPodnak ( sajnos vagy nem sajnos ), hogy mivel a valóságban kihasznált tudás szerint semmivel se jobb ( Javitsatok ki, ha ti 5 cm-es kijelzön néztek filmet, klipeket ), ezért az iPod részesedését semmi se veszélyeztetni, nemhogy ez
Aztán lehet, hogy M.O.-n sikeres lesz mer magyar pénztárcához mérik! iPod ezért se lehet sikeres közép-kelet európában mer nem tudja a többség megfizetni!
Miért nem arról beszéltek inkább, hogy zenehallgatásra milyen lehet? Mindenki a telefonnal valo fényképezéstöl, videozástol, meg mp3 lejátszón történe videolejátszástol van megörülve, ahelyett, hogy arra használna mindenki dolgokat amire valók!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A kínai Meizu Mini Playere elsősorban a videók lejátszására fókuszál, miközben az Apple-nél egyelőre nincs kész az új iPod.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- SzoftverPremium.hu
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest