- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Bizony, Atus háza szép is, meg barátnője is van, a barátnője pedig nő, tehát tutira nem gay. Csak megerősíteni tudom a modder szavait. A gyárilag moddolt cucc nem is mod, hanem adott dizájnra alapozott termék. Szerencsére (ahogy azt a fórumon mostanában szép számban feltűnő modok is mutatják) vannak még jópáran, akik alkotni sem lusták, és tudják, melyik végén kell fogni a fúrógépet...
-
atus
senior tag
Háááát, szerintem tudatában vagyok a helyzetnek. Mindjárt szólok barátnőmnek, hogy regisztráljon és számoljon be ezirányú tapasztalatairól... ;] Nööemám!
A moddolásnak meg tényleg addig van értelme amí magad csinálod, mert maga a 'mod', mint kockafejű ige, a gyári állapoton változtatást jelenti. A ''pre-modded'' kifejezés éppen ezért oximoron. Ennek ellenére nagy piaca van, mert az emberek lusták, és nem használják a fantáziájukat. (Vigyázat! Erős általánosítás!) -
Tchoepi
tag
Már bocsánat, de azért nem kéne ilyen sarkos véleményt mondani. Mint tudjuk izlések és pofonok... Én heteronak tartom magam (és hímnek is, bár ezt nem kötötted ki) mégis baromira tetszik. És még izlésficamosnak sem neveztek eddig. Lehet, hogy a hiba esetleg mégis a Te készülékedben van? Vagy csak savanyú a szőlő?
-
Genialis
aktív tag
Szép, szép hogy terjed a csicsamicsa, csak az a baj, hogy hamarosan nem lehet majd normális kasznit kapni, csak ilyen borzalmakat háromszoros áron. Ugyan az a tendencia figyelhető meg, mint a billentyűzetek terén: normális, hasznáható kiosztású billentyűzetet nem lehet kapni, de olyat amin még a mosógép felprogramozása megtalálható olyan húszfélét.
Lassan tényleg az lesz a feltűnő, ha valakinek sima fehér, téglatest alakú számítógépháza van, mondjuk csak egy power meg egy hdd leddel... -
DoubleD
aktív tag
Ööö...
Kicsit lila.
Új gép vásárlása esetén nekem nem ér meg súlyos 10K-kat a forma (kivétel az almák. Azok szépek, ÉS jók :DDD), de lassan a PC házak (monitorok stb) nagytöbbsége is kiléphetne az unalmas mályva szín mögül. Vakolt falnak sárga, szobadísznek fehér.
Nem feltétlen arra gondolok, hogy mobil előlapot csináljanak a számítógépházból, de ugyanannyi anyagból normális forma (esetleg szín) is kitelne.
(apropó forma. Emléxik valaki arra a k*kakóla reklámra a kocka tojással meg a háromszög alakú dinnyével? :DDD)
HC gamerek választhatnának kedvenc játékuk szellemében házat. (Fifások lasztit, kvékesek Q ablakosat az oldalán - kitörhető rovátákkal, hogy ne avuljon a ház az új részek megjelenésekor, CS-osok meg mondjuk egy bazi nagy gázmaszkot. Riszpekt Agyzúzó. Tudod, hogy csak viccelek :D) -
leontm
tag
ha azt nézzük ahol ezek a dolgok kezdenek teret nyerni maguknak, ott az átlagkereset pl ötszöröse. ergo egy 30k-s ház annyi mint nálunk 6k. annyiért énis vennék ilyen gépházcsodákat...
szal addig turhatják az orrom alá ezeket, egészséges lemondással állok a dologhoz.. -
Agyzuzo
addikt
Ez a szexi lila ház kiknek készült, melegeknek??? Mert a nőket és a hetero beállítottságú egyéneket nem hozza lázba, az tuti... :)
-
Mixa
tag
Hát igen, nem rossz, nem is szidni akarom, De nekem egy sz.gép házért már a 30e sok. Nos anyagiakban ezek pedig messze túlszárnyalják.
Lényeg, hogy szerintem a moddolás meg maguk a moddolt házak addig érdekesek, amíg egyediek.
Képzeljétek csak el, hogy egy utcában csupa kipolák áll. Nektek meg egy kombi trabantotok van.
:O) kicsit buta a példa, de most őszintén...
Vita nincs valóban szép a ház, minőségi.
Nekem azonban mégis a szívemhez nőtt a szabvány nélküli BT763... -
Bally
senior tag
Szép-szép, de ezekben a ''gyárilag-moddolt'' cuccokból már hiányzik a modder-feeling sztem....
-
''már minden, magára valamit is adó PC-gyártó kínálatában megtalálhatóak voltak a házablakok és világítótestek''
imho minden magára valamit is adó PC tulajdonos irtózik ezektől a haszontalan kütyüktől és nem hogy nem használja őket, de nagyon nagy távolságot is tart tőlük... :DDD -
qayxc
csendes tag
Hát ez klassz, de nekem fontosabb a belbecs!!! :-)
-
KIP
csendes tag
Kicsit sárkányos a feelingje, deazér nem néz ki olyan rosszul:D
Aktív témák
Hirdetés
ph A modding - azaz a számítógépházak alakítgatása - már korántsem afféle "mezei" barkácsolgatás.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest