- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Biztos ott vannak a legkirályabb programozók.
És az oroszokat is kihagyták, a fene a májukat.
[Szerkesztve] -
TitiRii
senior tag
Ez szerintem nagyon jó, több ilyen kezdeményezés is lehetne.
De ezt nem értem:
''A pályázaton azok a természetes, nagykorú személyek vehetnek részt, akik a bejelentett kezdő napon már tagjai a nyílt forráskódú közösségnek, emellett lakhelyük az Egyesült Államokban, Kanadában (Quebec tartomány kivételével), Mexikóban, az Egyesült Királyságban, Indiában, Kínában, Ausztráliában vagy Új-Zélandon található. ''
Se a nagykorút nem értem, hisz rengeteg törpe programozó zseni is van, ok ez még elfogadható, még talán az is hogy csak ''tagok'' nak szól, de hogy a lakhelynek mi köze van ehez!? az elött értetlenül állok.
Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia (akksi hibás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest