- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
It will launch on the 14th of September and it scores 4687 in 3Dmark06, some 180 more than ATI's RV570, at least according to Nvidia's own slides. - [link]
Ezek nagyon hülyék. Azért én annyira nem örülnék, ha megvenném 300 dodoért a 7950GT-t, és lóf*sszal nem lenne gyorsabb egy valószinüleg 200USD közeli kártyánál.
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
Mondanivalóm arra irányult, hogy az első háromkártyás ATI hír után nyilatkozta valami NVidia fejes, hogy nem is rossz ötlet. Most meg jön ki a Workstation chipsetjük egy halom PCIE csatornával ... és vagy lesz az olcsóbbik gamer alaplapon is, vagy lesz a közeljövőben az egy olcsóbb pl. NF5-580 vagy NF6 chipset álnéven. Azért 58 PCIE csatornából kijön 3x16 és még bőven marad hálókártáynak, meg pár 1-4x PCIE csatinak ...
-
Komplikato
veterán
-
Komplikato
veterán
''Egyébként én úgy vagyok vele, hogy októberben veszek valami középkategóriás karit, amivel megvárom a Vistát, addig egy fillért nemfejlesztek semmiben.''
Itt is ez a terv, az nem tiszta még, hogy mi fog beférni a ''középkategóriába'' illetve milyen keret lesz rá.(X1650XT, X1800GTO, X1900GT, X1950pro?)
-
Komplikato
veterán
Azért elég nagy kavarás folyik itt, mert a DirectX nem csak a D3D-t tartalmazza ám, hanem kábé össze input/output egység vezérlését. Másrészt a Dx10 nem arról szól (csak), hogy fúúú megint pár pixellel szebb vízefekt, meg élethűbb HDR, hanem tetemes ugrás lesz sok mindenben. Szerintem.
-
Komplikato
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új ász a vártnál kicsit később érkezik, az inteles Radeon Xpress 3200-re még tovább kell várni.
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest