Aktív témák
-
Pézsé
csendes tag
Sziasztok, lenne egy olyan kérdésem, miszerint ha nem kapcsol ki az ATX-es házban a WinXP, akkor mit kell csinálni?
Segítségeteket előre is köszi.
PZs -
Pézsé
csendes tag
Akkor végképp nem tudom mi lehet a baj, mert sem így sem úgy nem működik. Most hazaviszem a memtest-et, kipróbálom műkszik-e, aztán majd meglátjuk. Lehet, hogy procicsere lesz...
Én is egyébként az SB-t részesítettem előnyben, mert az integrált szar folyton akadt valami miatt.
Most 98se megy (magyar)úgyhogy amíg nincs megoldás, addig marad is ez. Azért köszi a segítséget.
PZs -
Pézsé
csendes tag
Köszönöm szépen, egyébként kipróbáltam a bios-frissítést, így sem nagyon történt változás. Ugyanaz a hiba:
stop: c0000221 Unknown Hard Error
systemrootsystem32ntdll.dll
Ez van, több ötletem nincs, hogy mit kéne tenni. Egyébként én csak egy mezei User vagyok, ettől a bios-frissítéstől én a bios-ban nem láttam semmi változást, csak kiírta, hogy upgrade-elve lett a 2001/12/15-i verzióval. Mivel tud ez többet?
PZs -
Pézsé
csendes tag
Említetted a memtest2.86-t. Őt hol találom meg? És még csak annyi, hogy van egy SB Live-om. Azt használjam, vagy az integráltat az alaplapon? (Az XP-nek van jó drivere a Live-hoz vajon???)
És nagyon köszönöm a segítséget. Végre egy ember, aki értelmes ötletekkel szolgált, bár az igazság az, hogy a prohardware-e kívül nem találkoztam még oldallal, ami ennyire kimerítette volna ezzel az alaplappal kapcsolatos dolgokat.
Mégegyszer köszi, ezeket már közben le is töltöttem, megyek haza és megnézem mi a helyzet...
PZs -
Pézsé
csendes tag
Sima 200. Még nem frissítettem Bios-t, azt gondoltam simán felmegy enélkül is az XP. Sok mindent kipróbáltam már, 98-ra akartam rakni, úgy sem engedte, formáztam, úgysem volt jó, se NTFS se FAT32-t nem engedi, levettem a partíciókat, hátha az a rossz, de úgy sem volt jó, kivettem az SB Live-t és a hálókártyát, az sem volt elég, de egyébként ezen okulva kipróbáltam a win2000-t is és az szintén kék halállal írt valami hibaüzit, de az már nem érdekelt, egy kicsit berágtam rajta...
Van valami ötleted?
(Ja, win98se tök jól működik vele, egyébként gyors nagyon, csak ezek a dolgok idegesítenek, hogy vajon mitől lehetnek...)
PZs -
Pézsé
csendes tag
Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem. Nekem is ez a bizonyos ECS K7S5A lapom van. Elég jónak tűnik, viszont megjelent egy olyan probléma, miszerint az XP installálásakor a rendszer ellenőrzése után, amikor már nem cd-ről bútol, akkor a következő hibaüzenetet kapom, gyönyörű kék háttér kíséretében:
stop c0000221 Unknown hard error
systemrootsystem32ntldll.dll
Mi a fene ez? Tud valaki nekem erről valamit mondani? Ja és PC133-as SDRAM-om van hozzá és egy 1000MHz-es AMD Athlon, 32MB-os GeForce2MX-el fut a gép. A BIOS beállításai gyáriak, ill. olyan dolgokat változtattam csak amik nem befolyásalhatják a rendszer teljesítményét semmilyen szinten.
Valaki sgítsen, plíz.
Köszi előre is.
Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Gitáros topic
- Hobby elektronika
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- További aktív témák...
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest