Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- Gaming notebook topik
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- ZIDOO médialejátszók
- Nikon DSLR topik
- Acer notebook topic
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
udvari
tag
sajnos a pcchips vagy az amptron home page-n ahol szintén az k7s5a árulják álruhában ott díszeleg hogy nem komálja ax mx200-at ill tán a 400 se.
ay tény azén gépembe a geforce2 ti helyébe bé löktem egy asus 7100 tv out -ot mert hazavittem a gépet ünnepekre de a monitort nem vót kedvem cipelni :DD és simán megy de az sima békebeli mx ugyi.
szerintem tölsd le a legujabb biost feltétlenül azt égesd bele semmit nem veszthetsz csak nyerhetsz ill ellenõrizd hogy hibátlanul fut é a memtest2.86 prg.
a bios ec ecs.com.tw ott diszeleg kell még hgozzá egy aminf326 égetõ prg azt boot flopy w98 vagy valami rezidensek nélkül aztán aminf326 xxxx.bios azt kész
Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Kedvenc zene a mai napra
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Háztartási gépek
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LEGO klub
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest