Keresés

Aktív témák

• borg315

aktív tag

válasz Koala #626 üzenetére

teljesen jogos. elfelejtettem írni, 100/100, safe, 7/4 vagymi, sz'al mindenből a leginkább safe. a memória (gondolom) nem tud ilyet csinálni, hiszen egy bit eltérés peritáshibát okozna, ami kékképernyő.. hm.. jelenleg chipsetre gyanakszom, vszleg újraragasztom a bordáját és ha asse segít, flashelek egy új biost. meg lennék elégedve a lappal, ha nem lenne ez.. cdt se tudok írni grrrr :(((

• borg315

aktív tag

hi, nagy parám van, kíváncsi vagyok, van-e vkinek tippje.. naccerű k7s5a lap, d700, 2x128 ddr, 40g maxtor, win98se, és bithibák keletkeznek másoláskor. :((((( másoláskor nem fagy a gép, de ha összehasonlítom az ugyanazon hdd-n de más partíción levő forrás- és célfile-t, egy bitnyi hibákat talál, 1-8 darabot. levettem pio0-ra, 16bitre, block transfer=no -ra, kikapcs l2 cache, kikapcs shadow, varialgattam master/slave-et, semmi siker. amúgy a gép néha csak úgy fagy. procihőmérséklet 50 fok körül (fop32, paszta). nincs valakinek tippje?? mekköszönném.. jah ofkoz friss friverek vannak fent. (ps. játszott olyat is, hogy videokártya-cserénél v550/16m -> v550/8m nem ismerte fel az újat, csak egy idő után. szép..)

Aktív témák