Hirdetés
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
Lafaty
csendes tag
Helló Arrow!
Nos ami engem illet, most egy számtech cégnél dolgozom Siófokon. Amióta ott vagyok (2 hónap), sorra térítem át az INTEL kollégákat az AMD-re. Több kevesebb sikerrel. Az első bakim akkor volt, mikor az 1,2GHz-es 266-os TB-t megvettem és beletettem az ECS alaplapba. Windows telepítés után a 3DMark2000 kifagyott, és sorra minden. Memtest OK! Na erre két nap agymorzsolás után visszavettem a procit 200-as FSB-re és lám ment!
Rá két napra Pesten garból kicsrélték a procit,de láttam és kérdeztem. Ott mondták, hogy kicsit több a hiba százalék az AMD-knél(kb 5 procit láttam AMD-t a szervízben). Azóta az új procim kítűnő. Gyilkos vayok, mert 150-es FSB hajtom és megy is, csak kissé melegszik HDD<->CD műveleteknél.
Most egyébként sorra tesztelem a Nvidia sorozatot és remélhetőleg haarosa be is számolhatok az eredményekről.Előlegbe a tesztelésre váró kártyák:
GeForce2 MX400/32MB,GeForce2 GTS,GeForce2 GTS it!!
Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest