- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
Aktív témák
-
guest
veterán
próbáltam úgy is telepíteni a win98se-t, hogy nem volt csak a videokártya a gépben, tehát nekem nem erőforrásütközésnek tűnik a dolog.
WinXP-vel még nem próbálkoztam, jobb lenne ha 98/me valamelyike menne, tvtuner miatt..
Egyenlőre más forumokat is olvasgatva az ötlött fel bennem, talán a ramomat nem szereti, ez megmagyarázna sokmindent. Pár esetben megoldást jelentett ddr-re átálni, van ahol megy viszont sdrammal is, igaz ezek 1G alatti procikkal.
A helyzet változatlan, a win MOST megy, ha hozzá se nyúlok, és le van tiltva minden, kivéve a floppy, és usb vezérlőket.
Ha viszont nem ram probléma, lehet e proci/alaplap hiba? Nem hiszem, de minden esetre olvastam hogy probléma volt mind az amd procikkal, mind eme alaplaptípussal, voltak hibás darabok. Viszont az üzletbe ahol vettem mondták, hogy már 34et eladtak belőle, és egyedül nekem van gondom.. szóval már az sem érdekel ha ramot kell vennem, csak mennyen, és nagyon remélem hogy csak ez a baja, mert kezdek kifogyni az ötletekből. :(
Aktív témák
- 32GB 3200Mhz DDR4 RAM Kingston Fury Black CL16 2x16GB Garanciális
- Gigabyte Z690 Aorus elite ddr4. aqua gari 2026.07.23ig
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- 27% számlával! GIGABYTE B560 AORUS PRO AX Alaplap
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest