Hirdetés

Aktív témák

• guest

veterán

próbáltam úgy is telepíteni a win98se-t, hogy nem volt csak a videokártya a gépben, tehát nekem nem erőforrásütközésnek tűnik a dolog.
    WinXP-vel még nem próbálkoztam, jobb lenne ha 98/me valamelyike menne, tvtuner miatt..
    Egyenlőre más forumokat is olvasgatva az ötlött fel bennem, talán a ramomat nem szereti, ez megmagyarázna sokmindent. Pár esetben megoldást jelentett ddr-re átálni, van ahol megy viszont sdrammal is, igaz ezek 1G alatti procikkal.
    A helyzet változatlan, a win MOST megy, ha hozzá se nyúlok, és le van tiltva minden, kivéve a floppy, és usb vezérlőket.
    Ha viszont nem ram probléma, lehet e proci/alaplap hiba? Nem hiszem, de minden esetre olvastam hogy probléma volt mind az amd procikkal, mind eme alaplaptípussal, voltak hibás darabok. Viszont az üzletbe ahol vettem mondták, hogy már 34et eladtak belőle, és egyedül nekem van gondom.. szóval már az sem érdekel ha ramot kell vennem, csak mennyen, és nagyon remélem hogy csak ez a baja, mert kezdek kifogyni az ötletekből. :(

Aktív témák