- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Acer notebook topic
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
guest
veterán
próbáltam úgy is telepíteni a win98se-t, hogy nem volt csak a videokártya a gépben, tehát nekem nem erőforrásütközésnek tűnik a dolog.
WinXP-vel még nem próbálkoztam, jobb lenne ha 98/me valamelyike menne, tvtuner miatt..
Egyenlőre más forumokat is olvasgatva az ötlött fel bennem, talán a ramomat nem szereti, ez megmagyarázna sokmindent. Pár esetben megoldást jelentett ddr-re átálni, van ahol megy viszont sdrammal is, igaz ezek 1G alatti procikkal.
A helyzet változatlan, a win MOST megy, ha hozzá se nyúlok, és le van tiltva minden, kivéve a floppy, és usb vezérlőket.
Ha viszont nem ram probléma, lehet e proci/alaplap hiba? Nem hiszem, de minden esetre olvastam hogy probléma volt mind az amd procikkal, mind eme alaplaptípussal, voltak hibás darabok. Viszont az üzletbe ahol vettem mondták, hogy már 34et eladtak belőle, és egyedül nekem van gondom.. szóval már az sem érdekel ha ramot kell vennem, csak mennyen, és nagyon remélem hogy csak ez a baja, mert kezdek kifogyni az ötletekből. :(
Aktív témák
- Star Trek
- Hardcore café
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Házimozi haladó szinten
- Windows 10
- EAFC 25
- Hobby elektronika
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest