Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Ibrik
csendes tag
Jaja, a 3. válaszod érdekelt igazán.
Merhogy eccer (vagy kéccer) próbáltam a 100/133-at, de (ha jól emlékszem) fagyott, mint a rosseb.
Lehet, hogy szar a memória...:(
Meg igazából így is tökéletesen elég, HOMM4 fut lazán, AOK is, szóval nem igazán kell több.
Csak gondoltam ha van még az gépben tartalék, miért ne használjam ki!
A procit meg nem akarom húzni, csak a memória miatt érdeklődtem. Meg az a névlegesen kb. 10%-nyi emelés nem igazán éri meg a kockázatot, meg a ''berhelést''...
De azért kösszépen!
Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AliExpress tapasztalatok
- Fujifilm X
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest