Aktív témák
-
Ambrosius
tag
Eszméletlenül felhúztak a "garanciális ügyintézésükkel" az AMP-nál. Végül mégis kaptam egy geforce2 GTS-t de először még el akartak küldeni a fenébe, utána meg amikor nem hagytam magam ráírták a papírra, hogy a garancia 17 nappal meghosszabbodott, javítás volt. DE nem volt javítás, csere volt, amely esetben a garancia előröl kezdődik (törvényi szabályozás, vettem a MédiaMarktban egy számológépet, azon korrekt módon le van írva az egész.)
Namost mivel van bizonyítékom rá, hogy kicserélték (a szállítólevelet elvették, viszont nem semmisíthetik meg, szóvaL VALAHOL MEG KELL LENNIE) és így nem egyezik meg a gyári száma a kapott és az adott kártyának, ezért nyilván nem azt kaptam vissza, amit adtam (az egyébként tényleg full hibás volt, a mostani nem szemetel és nem fagy DirectDraw-ban). Így előről kellett kezdődnie a garanciának, de ilyen alapon a pénzemet is visszaadhatták volna meg adhattak volna egy drágább kártyát is.
Szerintetek mit csináljak? Rohadtul nincs kedvem már velük vitatkozni, rájukküldjem a fogyasztóvédelmet, vagy mi legyen? Szerintem még vásárlók könyve sincs náluk, biztos kapnának valami bírságot, de lehet, hogy nevetve kifizetnék.
Oké én megértem, hogy a nagyker miatt kényszerülnek ilyesmikre, de azért ha az ember nem hagyja hülyének nézni magát, akkor ne nézzék annak és ne próbálják átverni. Akkor keressenek másik nagykert, adják valamivel dárgábban a cuccaikat, de ez már a pofátlanság teteje.
És én még azt hittem, hogy csak a Mistral ilyen, de szerintem még a Mistralban is korrektebb az ügyintézés.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black EXPO
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest