- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagada
addikt
firmware-t kén rajta frissíteni de a gyártók valahogy nem törik magukat, pedig eléggé szarul kezeli a feliratokat, időnként elfelejti kiírni, meg olyan apró betűvel, fehéren, semmi háttér, egy nappal játszódó filmnél szinte olvashatatlan és majdnem a képernyő közepén, alul meg ott a széles fekete csík kihasználatlanul
sok xvid filmnél meg szaggat...
nekem csalódás ez a kütyü... -
compakt
csendes tag
Sziasztok,
egy kis felfrissítés. Senkinek semmi véleménye.
lsd.: előző hozzászólás -
compakt
csendes tag
Sziasztok,
Egy kicsit szeretném felfrisíteni ezt a topicot, mert úgy érzem most már újra aktuális a dolog. Mert most már dögivel lehet ilyen típusu Divx-es lejátszót kapni a boltokban.
Én tegnap vettem egyet a MediaMarktba még sok időm nem volt tesztelgetni de nem tünik rosznak.
Ami valószinüleg nem fog rajta müködni az a Sub olvasás.
Ha valakinek van és van már több tapaztalata is az kérem írja le.
Kösz. -
KovacsUr
addikt
Firmware-frissítés:
.PATCH BEGIN
MPEG4_FourCC += ''DX50;''
.PATCH END -
KovacsUr
addikt
Nagy szám, ez mind MPEG4
Az XviD is ''megbirkózik'' a DivX-el meg az mp4x-el és viszont
-
klepto
addikt
HURRÁ
Legalább anyuci is meg tudja majd otthon nézni a filmjeimet -
bz
tag
ez se lesz megváltás, mire ideér, már csak xvid anyagokat terjesztenek
feliratokkal mi a helyzet ? -
Juliuska
senior tag
Tényleg nagyszerű, hogy ennyi formátummal +birkózik, de azért kíváncsi lennék arra, milyen is 1 ''eredeti DivX 3.11 kódolású videó''
Én eddig abban a hitben éltem, hogy a DivX formátum, khm... 1 ''OLYAN'' formátum... -
Ra3
őstag
jaja, a Kiss-ekről is régóta hallunk, de hazai árlistában még véletlen sem látthattunk ilyet. Mondjuk én akkor is elégedett lennék ha néhány dzsunka gyártó nekiállna ilyenekkel nyomulni, az még talán meg is tudnánk fizetni...
-
Töki
tag
Ez mind szép és jó, de mikor láthatunk végre egy ilyen terméket (mindegy melyik márka) az üzletben is?
-
Loader
tag
Ilyen kell nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Bár a CeBIT javarészt a Kiss termékeitől volt hangos, azért más cég is kiállított DVD-DivX lejátszót.
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest