Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen alaplapot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
Dr. Balage
üzenetére
egy cseppet sem reszrehajlo hozzaszolas :D
fizet neked vmit az intel? az ilyen ''en inteles vagyok te meg amds'' jellegu szovegeket sose ertettem. csak termekek. azt kell megvenni amelyik neked jobban tetszik. de aztan nekem tokmind1, hogy ki allitotta elo. keves penzert amdt, sokert intelt vennek perpill. -
Dr. Balage
csendes tag
Hajrá, Intel!!! :C
Intel the King!!!! ;) -
LordX
veterán
válasz
TheVeryGuest
üzenetére
Csak úgy mondom, hogy az AMD sem csak procikat gyárt...
-
TheVeryGuest
senior tag
Azé' az intel kicsit nagyobb cég. Sokkal több dologgal foglalkozik, mint az AMD. Az AMD épphogy felgyúrta magát klóngyártóból tisztességes fejlesztővé. Szóval nem csoda a különbség. Ráadásul az intel a processzorpiacon rendesen extraprofitot kaszál. Meg b@szott sok licenszdíjat is beszed. Szerintem olyan szarságokért is mint mondjuk az USB.
-
arn
félisten
csak ahol a penz szamit... tolunk nyugatabbra az egesz gepet kihajitjak. egy rendszer arahoz kepest pedig a 2x ardifi is elhanyagolhato. arrol nem is beszelve, hogy a magasabb regiokban (amit kinn eladnak) eleg pariban van a gyartotol szarmazo proci ara.
en azon dobbentem le, hogy az amd bevetele sem kozeliti meg az intel nyereseget. valljuk be oszinten: az intel kilora megvehetne az amdt... nyilvan oka van, hogy miert nem teszik meg.
talan trosztperek miatt? -
-Devil-
aktív tag
Mifelének 21%? :DD :DD
-
L3zl13
nagyúr
Pedig már kezdtem aggódni szegény Intel miatt. Yay! :(
Aktív témák
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi