Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
Dr. Balage #10 üzenetére
egy cseppet sem reszrehajlo hozzaszolas :D
fizet neked vmit az intel? az ilyen ''en inteles vagyok te meg amds'' jellegu szovegeket sose ertettem. csak termekek. azt kell megvenni amelyik neked jobban tetszik. de aztan nekem tokmind1, hogy ki allitotta elo. keves penzert amdt, sokert intelt vennek perpill. -
Dr. Balage
csendes tag
Hajrá, Intel!!! :C
Intel the King!!!! ;) -
LordX
veterán
válasz
TheVeryGuest #6 üzenetére
Csak úgy mondom, hogy az AMD sem csak procikat gyárt...
-
TheVeryGuest
senior tag
Azé' az intel kicsit nagyobb cég. Sokkal több dologgal foglalkozik, mint az AMD. Az AMD épphogy felgyúrta magát klóngyártóból tisztességes fejlesztővé. Szóval nem csoda a különbség. Ráadásul az intel a processzorpiacon rendesen extraprofitot kaszál. Meg b@szott sok licenszdíjat is beszed. Szerintem olyan szarságokért is mint mondjuk az USB.
-
arn
félisten
csak ahol a penz szamit... tolunk nyugatabbra az egesz gepet kihajitjak. egy rendszer arahoz kepest pedig a 2x ardifi is elhanyagolhato. arrol nem is beszelve, hogy a magasabb regiokban (amit kinn eladnak) eleg pariban van a gyartotol szarmazo proci ara.
en azon dobbentem le, hogy az amd bevetele sem kozeliti meg az intel nyereseget. valljuk be oszinten: az intel kilora megvehetne az amdt... nyilvan oka van, hogy miert nem teszik meg.
talan trosztperek miatt? -
-Devil-
aktív tag
Mifelének 21%? :DD :DD
-
L3zl13
nagyúr
Pedig már kezdtem aggódni szegény Intel miatt. Yay! :(
Aktív témák
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Könyvajánló
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest