Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
Dr. Balage #10 üzenetére
egy cseppet sem reszrehajlo hozzaszolas :D
fizet neked vmit az intel? az ilyen ''en inteles vagyok te meg amds'' jellegu szovegeket sose ertettem. csak termekek. azt kell megvenni amelyik neked jobban tetszik. de aztan nekem tokmind1, hogy ki allitotta elo. keves penzert amdt, sokert intelt vennek perpill. -
Dr. Balage
csendes tag
Hajrá, Intel!!! :C
Intel the King!!!! ;) -
LordX
veterán
válasz
TheVeryGuest #6 üzenetére
Csak úgy mondom, hogy az AMD sem csak procikat gyárt...
-
TheVeryGuest
senior tag
Azé' az intel kicsit nagyobb cég. Sokkal több dologgal foglalkozik, mint az AMD. Az AMD épphogy felgyúrta magát klóngyártóból tisztességes fejlesztővé. Szóval nem csoda a különbség. Ráadásul az intel a processzorpiacon rendesen extraprofitot kaszál. Meg b@szott sok licenszdíjat is beszed. Szerintem olyan szarságokért is mint mondjuk az USB.
-
arn
félisten
csak ahol a penz szamit... tolunk nyugatabbra az egesz gepet kihajitjak. egy rendszer arahoz kepest pedig a 2x ardifi is elhanyagolhato. arrol nem is beszelve, hogy a magasabb regiokban (amit kinn eladnak) eleg pariban van a gyartotol szarmazo proci ara.
en azon dobbentem le, hogy az amd bevetele sem kozeliti meg az intel nyereseget. valljuk be oszinten: az intel kilora megvehetne az amdt... nyilvan oka van, hogy miert nem teszik meg.
talan trosztperek miatt? -
-Devil-
aktív tag
Mifelének 21%? :DD :DD
-
L3zl13
nagyúr
Pedig már kezdtem aggódni szegény Intel miatt. Yay! :(
Aktív témák
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!