Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
Dr. Balage #10 üzenetére
egy cseppet sem reszrehajlo hozzaszolas :D
fizet neked vmit az intel? az ilyen ''en inteles vagyok te meg amds'' jellegu szovegeket sose ertettem. csak termekek. azt kell megvenni amelyik neked jobban tetszik. de aztan nekem tokmind1, hogy ki allitotta elo. keves penzert amdt, sokert intelt vennek perpill. -
Dr. Balage
csendes tag
Hajrá, Intel!!! :C
Intel the King!!!! ;) -
LordX
veterán
válasz
TheVeryGuest #6 üzenetére
Csak úgy mondom, hogy az AMD sem csak procikat gyárt...
-
TheVeryGuest
senior tag
Azé' az intel kicsit nagyobb cég. Sokkal több dologgal foglalkozik, mint az AMD. Az AMD épphogy felgyúrta magát klóngyártóból tisztességes fejlesztővé. Szóval nem csoda a különbség. Ráadásul az intel a processzorpiacon rendesen extraprofitot kaszál. Meg b@szott sok licenszdíjat is beszed. Szerintem olyan szarságokért is mint mondjuk az USB.
-
arn
félisten
csak ahol a penz szamit... tolunk nyugatabbra az egesz gepet kihajitjak. egy rendszer arahoz kepest pedig a 2x ardifi is elhanyagolhato. arrol nem is beszelve, hogy a magasabb regiokban (amit kinn eladnak) eleg pariban van a gyartotol szarmazo proci ara.
en azon dobbentem le, hogy az amd bevetele sem kozeliti meg az intel nyereseget. valljuk be oszinten: az intel kilora megvehetne az amdt... nyilvan oka van, hogy miert nem teszik meg.
talan trosztperek miatt? -
-Devil-
aktív tag
Mifelének 21%? :DD :DD
-
L3zl13
nagyúr
Pedig már kezdtem aggódni szegény Intel miatt. Yay! :(
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest