Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
Dr. Balage #10 üzenetére
egy cseppet sem reszrehajlo hozzaszolas :D
fizet neked vmit az intel? az ilyen ''en inteles vagyok te meg amds'' jellegu szovegeket sose ertettem. csak termekek. azt kell megvenni amelyik neked jobban tetszik. de aztan nekem tokmind1, hogy ki allitotta elo. keves penzert amdt, sokert intelt vennek perpill. -
arn
félisten
csak ahol a penz szamit... tolunk nyugatabbra az egesz gepet kihajitjak. egy rendszer arahoz kepest pedig a 2x ardifi is elhanyagolhato. arrol nem is beszelve, hogy a magasabb regiokban (amit kinn eladnak) eleg pariban van a gyartotol szarmazo proci ara.
en azon dobbentem le, hogy az amd bevetele sem kozeliti meg az intel nyereseget. valljuk be oszinten: az intel kilora megvehetne az amdt... nyilvan oka van, hogy miert nem teszik meg.
talan trosztperek miatt?
Aktív témák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest