- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- OLED TV topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
MegalodonS #123 üzenetére
Attól hogy vmi burzsuj apuci megveszi burzsuj fiacskájának, nem lesz jobb.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
#64791808 #92 üzenetére
Ez az utánhúzás érdekes dolog, mindenki azt mondja hogy a game miatt kell a kis válaszidő, de én pont windows alatt érzékelem csak, játékban nemigazán. 3 évvel ezelőtt vettem egy r9600-as notit, már azon se látszott játékban (NFS6, NFSU, stb.), csak amikor a win ablakot rángattam.
Azért a 7800 GTX SLI sztem teljesítményben elég komoly, még asztali gépben is, a probléma inkább az hogy ez mekkora hőt termel és milyen kis helyen összezsúfolva. Itt ugye nincs vapochill meg vízhűtés + peltier. -
Dr. Akula
félisten
válasz
MegalodonS #86 üzenetére
Ez egy sima low-end Clevo átmatricázva.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
parandroid #80 üzenetére
Ki tudja, ma már nem azt írják egy film plakátjára hogy a híres XY rendezte, hanem hogy az XY szabójának bejárónője hozta a szotyit a film sminkesének, és akkor hűha...
(Pl. asszem a Reign of Fire-re volt írva hogy a Gyűrűk Ura akárkijének a közreműködésével.)
-
Dr. Akula
félisten
-
Dr. Akula
félisten
Sztem ez az 1 videokártyás változat, a cikkben is úgy van hogy vagy 1 vagy 2 videokártyával szerelik. A ''Dual Graphics SLI Technology'' sztem csak a parasztvakítás ami annyit jelent hogy akár olyan is lehetne ha a drágábbikat vennéd meg. Ha ezt nézed, meg azt hogy mire ideér amcsiból mi minden rápakolódik még az árra, már ott is vagy mint a Clevo hasonló modelljével. De még így is gyanús, az Alienware márkanevet is tuti megfizettetik, nem hinném hogy feleannyiért megkapod Alienwareben, mint Clevo névvel.
-
Dr. Akula
félisten
Dzsízösz...
Egyéként ha már a 17''-es tud 1920*1200-at is, akkor a 19''-es miért csak 1680*1050-et? Nem fért bele ennyi pénzbe meg súlyba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T14 -50% 14" Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6Magos 16GB 512GB SSD FULLHD IPS MATT
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Érintős Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Macbok Pro 2020 i5/16/500GB 2 éves hibátlan 100% akku
- Lenovo Thinkpad T14s Gen1 - I5-10210U/16GB RAM/256GB SSD /Win11 - magyar billentyűzet - szép állapot
- ASUS ROG Zephyrus G14, kiváló állapot OLED 3K, Ryzen 9, RTX 4060, 1TB, 16GB, HU, 1+ év Garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest