Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Aktív témák
-
CDColt
tag
Én is elbattyogtam az MS oldalára és kértem egy eval copyt. Meg is jött pár nap múlva (borítékban minden nélkül, csak beba...ták, azt' kész). Van egy régi 20 gigás vinyóm, beteszem primarynak aztán kipróbálom. Viszont ami aggaszt az a vírusellenőrzés hiánya. Nincs valamilyen ingyenes cucc ami Win Server 2003 alatt is fut? NAV 2003 nem megy állítólag csak a corporate. De én nem vagyok corporate... :)
Előre is köszi
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest