- HP notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
rog
addikt
-
rog
addikt
ja. de ez inkabb izles dolga mint a korlatoltsage, hogy kinek mi tetszik jobban a picasso, vagy a mednyanszky. :)
itt szerintem a lenyeg a textrutazas reszletessege. es a rengetek osszettet objektum. (amit linkeltem sccrshotok azokon nem latszik, de lattam olyat, ahol a repulo egy foldi osszecsapasra repul ra eppen, ahol kismillio tank meg gyalogos lovi egymast raketakkal, meg i tudja mikkel.) -
Bagoly
senior tag
Lehet, hogy az én korlátoltságom, de nekem egy játék grafikája attól ''szép'', hogy a lehető legpontosaban közelíti a valóságos látványt.(Annyiból ferdítettem az előző mondatomban, hogy az ilyen szines absztrakt ábrák némelyikén én is elámulok, hogy ''de szép''.)... Egy ilyen űr csihi-puhi ezért nekem abszolút nem jön be....:DDD Na jó, a sprinter cell is, csak a külsőnézetet nem tudom megszokni..)
-
Sziasztok!
Ezt honnan lehet letölteni? -
Santses
aktív tag
remélem ingyenes lesz..:DD
-
_Volkovy_
nagyúr
Hűha :) De azért nem ér 30-40 ezer forintokat..:D
-
Genialis
aktív tag
A cikk enyhén (totálisan) zanzás. A játék egy ideje megjelent, és nem az ellenség jelenik meg robot és repülő formában, hanem a játékos irányít egy transformert ami repülő és robot.
-
Bálintosz
senior tag
Huh, na ez már döfi!:)
-
KovacsUr
addikt
Senki nem mondta, hogy szép... A gépigény nem függ össze az esztétikai élmény intenzitásával :DDD
-
Agyzuzo
addikt
Ezek alapján a képek alapján ez baromi ronda. Mi indokolja ezt a gépigényt?
-
Szeke
senior tag
25 fps volt a minimum 9700-al, szóval annyira nem izzasztotta meg :) Végre valami ami nem futuremark-nvidia program.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged