- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- Micro Four Thirds
Aktív témák
-
Dozer
tag
"Jó, fontos, hogy "részletgazdag" játékokkal játszhassunk, de inkább a régi programokat kellett volna optimalizálni -> a Win98 "bug"-jainak ezreit átírni és átpakolni ntfs-re... nem pedig lehetetlenné tenni, hogy az új progik és hw-k a régi op.rendszeren működjenek"
Ezzel mit akartal mindani? Mert en elolvastam 20-szor amit irtal, de meg mindig nem ertem. -
Szasza
tag
Az egész csak fejlődik, fejlődik, hogy újabb és újabb Windowsokat kihozva egyre lassabb és butább gépünk legyen. Ugyan mivel tud többet a Windows XP, amiért megérné ezt a memória és procizabáló hibajelenséget telepíteni? A Microshit akárhogy nyomja az NTFS-t, az még mindig százszor lassúbb lesz, mint bármelyik Novell file-rendszer. Jó, fontos, hogy "részletgazdag" játékokkal játszhassunk, de inkább a régi programokat kellett volna optimalizálni -> a Win98 "bug"-jainak ezreit átírni és átpakolni ntfs-re... nem pedig lehetetlenné tenni, hogy az új progik és hw-k a régi op.rendszeren működjenek
-
LordX
veterán
Afranc. Most olvastam el csak a cikket :DDD
-
guest
veterán
A közeljövő 1 éve szerintem az AMD-DDR platformé : FSB=266 Mhz. Az ár/teljesítmény tényező mellett a cikkben említett sávszélességi problémák is ezt a párost hozzák ki nálam nyerőnek.
Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Peugeot, Citroën topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Futás, futópályák
- Projektor topic
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged