- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Micro Four Thirds
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
Dozer
tag
"Jó, fontos, hogy "részletgazdag" játékokkal játszhassunk, de inkább a régi programokat kellett volna optimalizálni -> a Win98 "bug"-jainak ezreit átírni és átpakolni ntfs-re... nem pedig lehetetlenné tenni, hogy az új progik és hw-k a régi op.rendszeren működjenek"
Ezzel mit akartal mindani? Mert en elolvastam 20-szor amit irtal, de meg mindig nem ertem. -
Szasza
tag
Az egész csak fejlődik, fejlődik, hogy újabb és újabb Windowsokat kihozva egyre lassabb és butább gépünk legyen. Ugyan mivel tud többet a Windows XP, amiért megérné ezt a memória és procizabáló hibajelenséget telepíteni? A Microshit akárhogy nyomja az NTFS-t, az még mindig százszor lassúbb lesz, mint bármelyik Novell file-rendszer. Jó, fontos, hogy "részletgazdag" játékokkal játszhassunk, de inkább a régi programokat kellett volna optimalizálni -> a Win98 "bug"-jainak ezreit átírni és átpakolni ntfs-re... nem pedig lehetetlenné tenni, hogy az új progik és hw-k a régi op.rendszeren működjenek
-
LordX
veterán
Afranc. Most olvastam el csak a cikket :DDD
-
guest
veterán
A közeljövő 1 éve szerintem az AMD-DDR platformé : FSB=266 Mhz. Az ár/teljesítmény tényező mellett a cikkben említett sávszélességi problémák is ezt a párost hozzák ki nálam nyerőnek.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest