Aktív témák
-
Dozer
tag
"Jó, fontos, hogy "részletgazdag" játékokkal játszhassunk, de inkább a régi programokat kellett volna optimalizálni -> a Win98 "bug"-jainak ezreit átírni és átpakolni ntfs-re... nem pedig lehetetlenné tenni, hogy az új progik és hw-k a régi op.rendszeren működjenek"
Ezzel mit akartal mindani? Mert en elolvastam 20-szor amit irtal, de meg mindig nem ertem. -
Szasza
tag
Az egész csak fejlődik, fejlődik, hogy újabb és újabb Windowsokat kihozva egyre lassabb és butább gépünk legyen. Ugyan mivel tud többet a Windows XP, amiért megérné ezt a memória és procizabáló hibajelenséget telepíteni? A Microshit akárhogy nyomja az NTFS-t, az még mindig százszor lassúbb lesz, mint bármelyik Novell file-rendszer. Jó, fontos, hogy "részletgazdag" játékokkal játszhassunk, de inkább a régi programokat kellett volna optimalizálni -> a Win98 "bug"-jainak ezreit átírni és átpakolni ntfs-re... nem pedig lehetetlenné tenni, hogy az új progik és hw-k a régi op.rendszeren működjenek
-
LordX
veterán
Afranc. Most olvastam el csak a cikket :DDD
-
guest
veterán
A közeljövő 1 éve szerintem az AMD-DDR platformé : FSB=266 Mhz. Az ár/teljesítmény tényező mellett a cikkben említett sávszélességi problémák is ezt a párost hozzák ki nálam nyerőnek.
Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- Milyen egeret válasszak?
- Elemlámpa, zseblámpa
- E-roller topik
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Logitech G923 Racing Wheel and Pedals Xbox One/PC Kormány És Pedálsor
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest