Hirdetés
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- Jövőre indul Európában a kínai robottaxi
- Fontos kísérleti kiterjesztést hozott a Vulkan API frissítése
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy Tab A 6 - fél kiló harminc, maradhat?
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri00
aktív tag
Tudom hogy nem ide tartozik.
Nekem most 2*256 266mh memóriam van ha lecserélem egy 512 400mh az sokat fog számítani? -
Sotho
őstag
Elhiszem, hogy a qdr az nem ddr2 de... Bővebben: link innen nekem az jön le, hogy 100 mhz ddr2 = 400mhz effektív ( a rajzon a 200 mhz az io chip frekije).
-
Club
őstag
Úgy rajongok mindig ezekért a cuccokért:
Használni ugyan nem lehet, nem hogy tuningolva, de még a gyári órajelen sem, de már szállítják a ''továbbgyártóknak''.
Szar média duma.
És mi a legrosszabb?
Van olyan, aki meg is veszi -
morzsa
aktív tag
Nagy ügy
Bővebben: link -
Dassler
őstag
Hát nemtom, nekem ez a DDR2 téma változatlanul nem szimpi, és aszem, továbbra is kimarad az életemből. Olyan, mint az a processzor, ami használja
marha nagy Herzek, de semmivel se jobb, mint az fele olyan frekvencián működő.
-
LordX
veterán
Jah, de azt azért vedd figyelembe, hogy ez 400MHz-es órajel.. 200MHz-es órajelen ez 2,5-es CAS-nak felel meg..
Egyébként a 8Mx8 és 4Mx16 nem azt jelenti, hogy 8M cella, 8 byte szószélesség, (illetve 4M és 16)? Mivel a DDR2 64 bit széles modulokat használ, előzőből 8, utóbbiból 4 fér egy modulra, (illetve 2x annyi, ha kétoldalas, ) így az elsőből 8Mx8x8 = 512MB, utóbbiból 4Mx16x4 = 256MB-s modult lehet építeni? -
anulu
félisten
CAS5?
azért ennyire nem kéne...
az viszont tetszik, hogy első kanyarban az A-DATA kap belőlecsak ez a CAS5 ne lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest