Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri00
aktív tag
Tudom hogy nem ide tartozik.
Nekem most 2*256 266mh memóriam van ha lecserélem egy 512 400mh az sokat fog számítani? -
Sotho
őstag
Elhiszem, hogy a qdr az nem ddr2 de... Bővebben: link innen nekem az jön le, hogy 100 mhz ddr2 = 400mhz effektív ( a rajzon a 200 mhz az io chip frekije).
-
Club
őstag
Úgy rajongok mindig ezekért a cuccokért:
Használni ugyan nem lehet, nem hogy tuningolva, de még a gyári órajelen sem, de már szállítják a ''továbbgyártóknak''.
Szar média duma.
És mi a legrosszabb?
Van olyan, aki meg is veszi -
morzsa
aktív tag
Nagy ügy
Bővebben: link -
Dassler
őstag
Hát nemtom, nekem ez a DDR2 téma változatlanul nem szimpi, és aszem, továbbra is kimarad az életemből. Olyan, mint az a processzor, ami használja
marha nagy Herzek, de semmivel se jobb, mint az fele olyan frekvencián működő.
-
LordX
veterán
Jah, de azt azért vedd figyelembe, hogy ez 400MHz-es órajel.. 200MHz-es órajelen ez 2,5-es CAS-nak felel meg..
Egyébként a 8Mx8 és 4Mx16 nem azt jelenti, hogy 8M cella, 8 byte szószélesség, (illetve 4M és 16)? Mivel a DDR2 64 bit széles modulokat használ, előzőből 8, utóbbiból 4 fér egy modulra, (illetve 2x annyi, ha kétoldalas, ) így az elsőből 8Mx8x8 = 512MB, utóbbiból 4Mx16x4 = 256MB-s modult lehet építeni? -
anulu
félisten
CAS5?
azért ennyire nem kéne...
az viszont tetszik, hogy első kanyarban az A-DATA kap belőlecsak ez a CAS5 ne lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest