- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi hangfal építés
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
Hirdetés
Aktív témák
-
Celtic
tag
Per pillanat 1 darab minta van az asztalomon (nem titok senki előtt továbbra sem, hogy ki vagyok. lásd e-mail cím). Rövidesen nem az asztalomon lesz, holnap meghallgatom - vele és nélküle.
Hogy mikor lesz kapható, az a piaci visszajelzéstől függ, de mivel -mint minden Coolink termék- ez is a KOLINK Itl' Corp. terméke, és a kapcsolatuk a Kelly-vel meglehetősen szoros, ha van rá igény, akkor akár 1-2 héten belül.
Veled, Mattyer egyetértek, de nem mindenki modder, és a garvesztés igencsak megfontolandó kérdés.
A cikk arról szólt szerintem, amiről az oldal: mi történik hazánkban és külföldön, illetve a kettő összefonódásáról. Ez pedig így van jól.
Jó fórumozást, én hazamegyek (persze ez senkit sem érdekel... :) ).
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Revolut
- Bluetooth hangszórók
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Assetto Corsa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- További aktív témák...
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest