Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
sok az (tabletként hamar elfáradsz, ha egy kézzel kell tartani). én nemrég vettem egy m200-ast és reméltem, hogy az utóda kicsit karcsúbbra sikerül majd. nem is lett volna ezzel sem baj, mert elvégre jobban felszerelt és az akksiidő is kellemesebb, de a gagyi VGA vezérlő teljesen elrontotta a képet
Reméltem, talán ebbe beleraknakegy mobility x1600at, vagy valami hasonlót. A kiosztás viszont, ahogy elnézem, kicsit praktikusabb lett (szokásos újítások, mitn az oldalsó usb, az átrendezett tablet-gombok).
Ha egyszer gazdag leszek, lehet erre váltok
[Szerkesztve] -
ody42
senior tag
nekem tetszik, és a súlya sem annyira vészes szerintem, kigyúrt építőmunkások biztos tudnák használni (terepen)
-
erdoke
titán
HA lehet majd kapni ULV-s procival, HA ki lehet cserélni az optikait második akksira (vagy egy takarólemezre
), akkor ez lehet kitűnő megoldás is. Egyébként a 2,3 kg és a bő 4 órás akkuidő nem nagy durranás. A túltengő teljesítmény ilyenkor nem sokat hoz a másik oldalon. -
Blyan
félisten
mondjuk ebben van optikai meghajtó, az X41-ben nincsen
-
tgabi333
aktív tag
valljuk be, ez a gép nem nagy durranás.. az első core-duo-s tablet pc. ennyi.
Szerk: a toshibától többet vártam.
[Szerkesztve] -
atosz
őstag
A fene tudja kell e bele a belso ODD. Mindenesetre a hosszu akkuido es a strapabirosag adta lehetosegek egesz optimalis terepi gepet eredmenyezhetnek. Mondjuk oda meg mar lehet tenyleg tulzas ez a felbontas, mindenesetre szivesen kiprobalnam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Gaming notebook topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Macbook Air 2017. (1,8ghz 8gb 128gb)
- Lenovo ThinkPad 40AS dokkoló 90w töltővel
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Latitude 5431 27% 14" FHD IPS i5-1250P 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Reméltem, talán ebbe beleraknakegy mobility x1600at, vagy valami hasonlót. A kiosztás viszont, ahogy elnézem, kicsit praktikusabb lett (szokásos újítások, mitn az oldalsó usb, az átrendezett tablet-gombok).
), akkor ez lehet kitűnő megoldás is. Egyébként a 2,3 kg és a bő 4 órás akkuidő nem nagy durranás. A túltengő teljesítmény ilyenkor nem sokat hoz a másik oldalon.
![[kép] [kép]](http://www.tabletpcreviewspot.com/assets/458.jpg)