Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Hobby elektronika
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
sok az (tabletként hamar elfáradsz, ha egy kézzel kell tartani). én nemrég vettem egy m200-ast és reméltem, hogy az utóda kicsit karcsúbbra sikerül majd. nem is lett volna ezzel sem baj, mert elvégre jobban felszerelt és az akksiidő is kellemesebb, de a gagyi VGA vezérlő teljesen elrontotta a képet
Reméltem, talán ebbe beleraknakegy mobility x1600at, vagy valami hasonlót. A kiosztás viszont, ahogy elnézem, kicsit praktikusabb lett (szokásos újítások, mitn az oldalsó usb, az átrendezett tablet-gombok).
Ha egyszer gazdag leszek, lehet erre váltok
[Szerkesztve] -
ody42
senior tag
nekem tetszik, és a súlya sem annyira vészes szerintem, kigyúrt építőmunkások biztos tudnák használni (terepen)
-
erdoke
titán
HA lehet majd kapni ULV-s procival, HA ki lehet cserélni az optikait második akksira (vagy egy takarólemezre
), akkor ez lehet kitűnő megoldás is. Egyébként a 2,3 kg és a bő 4 órás akkuidő nem nagy durranás. A túltengő teljesítmény ilyenkor nem sokat hoz a másik oldalon.
-
Blyan
félisten
mondjuk ebben van optikai meghajtó, az X41-ben nincsen
-
tgabi333
aktív tag
valljuk be, ez a gép nem nagy durranás.. az első core-duo-s tablet pc. ennyi.
Szerk: a toshibától többet vártam.
[Szerkesztve] -
atosz
őstag
A fene tudja kell e bele a belso ODD. Mindenesetre a hosszu akkuido es a strapabirosag adta lehetosegek egesz optimalis terepi gepet eredmenyezhetnek. Mondjuk oda meg mar lehet tenyleg tulzas ez a felbontas, mindenesetre szivesen kiprobalnam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest