- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Home server / házi szerver építése
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
sok az (tabletként hamar elfáradsz, ha egy kézzel kell tartani). én nemrég vettem egy m200-ast és reméltem, hogy az utóda kicsit karcsúbbra sikerül majd. nem is lett volna ezzel sem baj, mert elvégre jobban felszerelt és az akksiidő is kellemesebb, de a gagyi VGA vezérlő teljesen elrontotta a képet
Reméltem, talán ebbe beleraknakegy mobility x1600at, vagy valami hasonlót. A kiosztás viszont, ahogy elnézem, kicsit praktikusabb lett (szokásos újítások, mitn az oldalsó usb, az átrendezett tablet-gombok).
Ha egyszer gazdag leszek, lehet erre váltok
[Szerkesztve] -
ody42
senior tag
nekem tetszik, és a súlya sem annyira vészes szerintem, kigyúrt építőmunkások biztos tudnák használni (terepen)
-
erdoke
titán
HA lehet majd kapni ULV-s procival, HA ki lehet cserélni az optikait második akksira (vagy egy takarólemezre
), akkor ez lehet kitűnő megoldás is. Egyébként a 2,3 kg és a bő 4 órás akkuidő nem nagy durranás. A túltengő teljesítmény ilyenkor nem sokat hoz a másik oldalon.
-
Blyan
félisten
mondjuk ebben van optikai meghajtó, az X41-ben nincsen
-
tgabi333
aktív tag
valljuk be, ez a gép nem nagy durranás.. az első core-duo-s tablet pc. ennyi.
Szerk: a toshibától többet vártam.
[Szerkesztve] -
atosz
őstag
A fene tudja kell e bele a belso ODD. Mindenesetre a hosszu akkuido es a strapabirosag adta lehetosegek egesz optimalis terepi gepet eredmenyezhetnek. Mondjuk oda meg mar lehet tenyleg tulzas ez a felbontas, mindenesetre szivesen kiprobalnam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó tápegység (ADP-120VH D) NUC-hoz és laptopokhoz. (több darab)
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Dell E5540 i5-4G/ 4gb ddr3 / 500gb Hdd / jó akku / töltő nincs, BIOS kódos/
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest