Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
sok az (tabletként hamar elfáradsz, ha egy kézzel kell tartani). én nemrég vettem egy m200-ast és reméltem, hogy az utóda kicsit karcsúbbra sikerül majd. nem is lett volna ezzel sem baj, mert elvégre jobban felszerelt és az akksiidő is kellemesebb, de a gagyi VGA vezérlő teljesen elrontotta a képet
Reméltem, talán ebbe beleraknakegy mobility x1600at, vagy valami hasonlót. A kiosztás viszont, ahogy elnézem, kicsit praktikusabb lett (szokásos újítások, mitn az oldalsó usb, az átrendezett tablet-gombok).
Ha egyszer gazdag leszek, lehet erre váltok
[Szerkesztve] -
ody42
senior tag
nekem tetszik, és a súlya sem annyira vészes szerintem, kigyúrt építőmunkások biztos tudnák használni (terepen)
-
erdoke
titán
HA lehet majd kapni ULV-s procival, HA ki lehet cserélni az optikait második akksira (vagy egy takarólemezre
), akkor ez lehet kitűnő megoldás is. Egyébként a 2,3 kg és a bő 4 órás akkuidő nem nagy durranás. A túltengő teljesítmény ilyenkor nem sokat hoz a másik oldalon.
-
Blyan
félisten
mondjuk ebben van optikai meghajtó, az X41-ben nincsen
-
tgabi333
aktív tag
valljuk be, ez a gép nem nagy durranás.. az első core-duo-s tablet pc. ennyi.
Szerk: a toshibától többet vártam.
[Szerkesztve] -
atosz
őstag
A fene tudja kell e bele a belso ODD. Mindenesetre a hosszu akkuido es a strapabirosag adta lehetosegek egesz optimalis terepi gepet eredmenyezhetnek. Mondjuk oda meg mar lehet tenyleg tulzas ez a felbontas, mindenesetre szivesen kiprobalnam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest