Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordX
veterán
-
Hory
aktív tag
Nem akarok tamáskodni, de ha DHCP-n kér ip-t, akkor hogy fogják tudni a userek, hogy mit kell beírni a böngészőbe?
Ahol meg statikus dhcp-t tudnak konfigolni, oda már be tudnak rakni egy gepet/vinyoracket is.
Jo, persze az smb tud nevfeloldast is, szoval latszani fog windozerben, de akkor se jo otlet. -
veterán
Szerintem is szimpatikus megoldás, s ne felejtsük el hogy nyomtatószerver is van benne ami azért megintcsak nem rossz dolog.
Jó lenne, ha lenne egy ilyen kis 300GB-os tárolóm, mert van egy routerem, amin pont van még egy szabad hely -
rvs
aktív tag
szerintem is korrekt megoldás. odapakol switch mellé, klatty a 220-ba, klatty a switchbe, és máris kész. családi videoarchivum/zene/cdkép () tárolására ideális, helyi hálóról apu/anyu/hugi/öcsi is hozzáfér egymástól függetlenül a cucchoz, a 100 mbps erre pont elég is.
-
Arius
aktív tag
Ez sztem elég drága...300euróból kijön egy gép egy 160-as vinyóval...és az harmadennyiért bővíthető további (akár) 160 gigákkal...
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 99.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest