Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikky
tag
Sztem nem hiszem. AZ előbbi kollégának igaza van. Nekem az első DVD íróm csak +os lemezt írt 2,4x. A mostani 16x +/- os DL-es. Sztem a következő íróm meg nemtommiket is fog tunni. Ha mindenér lecseréled a íródat, há nemmarad egy vasad se he! ;) szerintem
''Neked milyen a Maxtorod? SÜTI?''
-
L3zl13
nagyúr
Eddig majd minden új verzióban volt valami új formátum támogatás.
(Gyakorlati haszna ennek nem sok volt az utóbbi időben, tekintve a DL-es lemezek árait.)
Lehet, hogy a jövőben még jönnek DL-es RW lemez formátumok támogatása és hasonlók, de egyébként nem sok értelme van lecserélni egy jól működő DVD írót...Aki hülye, haljon meg!
-
karib
addikt
Nagyon nem követem az optikai tárolók piacát, ezért van egy hülye kérdésem: mit tudnak ezek az új írók, amit a jó ideje kapható 8-16x DL írók nem tudnak?
Kicsit úgy érzem, kezdünk oda jutni a DVD írókkal, ahol a CDRW-kkel tartottunk pár éve. 32x, 48x, 52x... durr, érdektelenség.
Oké, LightScribe még egész jópofa, de más érdemleges újítás mi van? Azon túl, hogy kicsit gyorsabban ír meg egy lemezt, ami sokak számára szerintem érdektelen.Department of Redundancy Department
-
Dassler
őstag
Aszem továbbra is marad a jó öreg Pio 109-esem
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
PPeter
addikt
válasz BobChemistry #4 üzenetére
Minden mostani csúcsmodell ilyen áron indul, miért lenne az LG kivétel, majd lejjebb megy. Hogy nincs benne LightScribe - hát, így legyen ötösöm a lottón, mint ahogy ezt megjósoltam -, nem túl meglepő, a HP túl magas licence díjat kér, az új írókban használatos újabb generációs enkóder chipek és fejegységek árával együtt ez már túl durva lenne - főleg az LG-nek, aki mindig is igyekezett az alsó szegmensben lavírozni az áraival.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
BobChemistry
őstag
20000 nem sok egy kicsit érte?
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
Zoz
őstag
Jól nézem, hogy egyedül a DVD-R DL támogatás a fő különbség a 4163-ashoz képest?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Újszerű Kingston SSDNow UV400 480GB SATA3 SUV400S37/480G -2,5 SSD meghajtó
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest