Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Gigabyte alaplap topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorlin
őstag
Én nemrég vettem egy ASrock 775 VSTA alaplapot,ami ugye VIA chipsetes.Mellé vettem egy 6400-es Core2-őt.Tökéletesen megy a 2*1giga Corsair-el DDR'1!!(ráadásul simán leverte az everest szerint valami 975-ös lappal készült 667Mhz DDR2-es gépet)Belemegy a régi AGP-is.
Nagyon stabill jó kis lap.
Előtte én is csak szuper Prémium SLI lapokat vettem hogy az mennyire jó lesz .
De csak feleslegesen vettem meg olyan dolgokat amit nem használok.+ a bonyolultabb cuccokkal mindíg több baj van.Melegszik stb.
Szerintem ez a lap tökéletesen elég lesz nekem játékra internetre,és egy hajszálnyival nem lenne jobb egy 60000forintos szuper asus lap,amit nem használok ki.(meg amugy elegem lett az asus-ból,mindíg csak a baj volt vele)(Tudom hogy az Asrock a leányvállalata)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- Horgász topik
- Videó stream letöltése
- Battlefield 6 - Három nap alatt több mint hét millió példányt adtak el belőle
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- ASUS TUF Gaming B850M-PLUS - 3 év garancia
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap / Alkatrészt BESZÁMITOK!
- Eladó ASUS PRIME Z390-A ritka csúcsdeszka!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő