- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
painkillerx
tag
válasz
(Kolombusz) #33 üzenetére
Ja a fogalalattal nem lesz gond azt tudom.
De működnének mind 1100Mhz-esek? Vagy nem is mukodnenek?
Az alaplap az talan 800mhzet bír el. Ilyen van most nekem benne.
GOODRAM 1GB 800mhz -
(Kolombusz)
veterán
válasz
painkillerx #32 üzenetére
Hát a foglalattal nem lesz gond.
Mondjuk szerintem nem érdemes ilyen ramot venni, olvasgatni kell a fórumokon és egy jó tuningos, kommerszebb memóriába kell beruházni.
[Szerkesztve] -
painkillerx
tag
Hmm, biztos jo RAMok.
Egy hulye kérdés:
Ezek bele mennenek az én MSI K9N Platinum SLI alaplapomba? -
Hun'reeth
őstag
''minden OCZ memóriát egyenként letesztelnek csomagolásuk előtt'' Ez komoly?
Szerintem ez alap.
Nyilvánvalóan ez csak a mi gyártjuk a leggyorsabb ramot verseny jegyében született. -
erdoke
titán
Nem láttam olyat a hírben, hogy meg kellene ünnepelned. Ha szükséged van rá, és a pénztárcád is engedi, veszel belőle, amennyi kell. Ha nincs rá szükséged, vagy nem futja, akkor a nyálad csorgatod, vagy elsomfordálsz. A hőzöngés sehogy nem passzol ide szerintem.
Mellesleg a te DDR-ed is erről szólt, a JEDEC már a PC3200-at is csak úgy véglegesítette, mintha a fogát húznák, aztán a végén ott voltak a CL2,5-es 566-os modulok elvihető árban... -
Loretto
veterán
Akinek ez sem elég...
-
Allien
veterán
Ezek szerint, minden ''hivatalos'' 100Mhz emelést meg kell ünnepelnünk?
Jó lenne, ha már nem csak újabb bűrt akarnának lenyúzni, hanem tényleg fejlesztenének valamit mán. Ez kezd uncsi lenni. Még jó, hogy jelenleg én csak a ddr1-nél tartok.
-
feka007
veterán
az 1100mhz-es órajel miat még belemenne olyan lapba, ami max 1066 mhz-et tud?(Asus P5B Deluxe pl.)
-
Achill3uS
nagyúr
mondjuk talán azért nem 5-5-5-15-tel hozta ki (4-4-4-12-ről ne is beszéljünk), mert nem akarja a fél szériát spd hiba címen a vásárlóktól viszontlátni, és az 5-6-6-tal elkerülheti a problémákat.. (mint pl a 600-as elite edition-nél volt is erre példa..) amugy meg asszem elég egyértelmüen marketing ez a ram
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
Ne vitatkozz, mert mindenképpen innen kezdődik a tuning (honnan máshonnan?
). A kérdés az, hogy hol végződik. Jó eséllyel kevesebb (%-os) tuningpotenciál van ezekben mint a hasonló chipes 800-as, nem válogatott modulok többségében. Ezt viszont én nem vitattam, tehát ezzel sem érdemes vitatkoznod.
-
^Bundi^
őstag
kapható a-data 1066 os DDRII memo..sztem nem lenne nagy csoda, ha vinné az 1100 at..
ráadásul ha joltom 1.8V on üzemel nem 2.2őn.. -
Szép darabok de hát pénz nem lesz rá azt már most tudom
-
-
westlake
félisten
azert azzal vitatkoznek, hogy ''innen kezdodik a tuning''.. meg vagyok rola gyozodve, hogy nem ic-ket valogatnak es ugy rakatjak nyakra, hanem komplett modulokat valogatnak.. ha pedig valogatjak, akkor semmivel sem jobban, mint pl. az 1000-es modulok.. ez egy szin tiszta parasztvakitas.. bettol fuggetlenul igy is lesz, aki megveszi..
az en gskill-eim is mennek 4 4 4 11-en 1050mhz-et..pedig nem is aztattam
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
és vajon mennyi is lesz ez?
-
#gab_
őstag
a MUSHKIN REDLINE XP2-8000 4-5-4-11-1Tn is birja az 1100at asszem
-
Digital
addikt
Maszek kis ramok
Egy észrevétel:
Az 1100 MHz-es effektív órajelfrekvencián járó, CL 5-6-6-15 időzítésekre szavatolt modulok 1 gigagájtos, vagy kétszer 1 gigabájtos -
REDeath
őstag
nem csalódtam az OCZ-ben, de ez is olyan ''csak a leggyorsabb címért bármi áron'' hardware, nem sokan engedhetik majd meg maguknak...
-
dbius
veterán
Szép darab lesz az biztos!, de az ára gondolom még nagyobb rekordot fog dönteni, legalábbis itthon....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új, XTC hűtéssel rendelkező DDR2-1100-as modulok lehetnek a világ legfürgébb memóriái.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest