Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Lehet hogy csak simán javító szándékkal szólt hozzá (ahogy én is megtettem már párszor). (Mondjuk olyankor ezt mindig oda is írtam nehogy úgy tűnhessen hogy szívózni akarok :) )
[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
HookR
addikt
válasz Satan-Claus #12 üzenetére
''Ha te pedig csak annyit tudsz hozzátenni, hogy saját hiúságod legyezgetése végett - vagy estleg valamilyen komplexusod miatt - online kicikized valamelyiküket akkor bizony lélekben szegény vagy...''
Gondolom fel sem merult benned, hogy talan nem is cikizesrol van szo. Javaslom, ertekeld at a hozzaallasod...
(A cikkiro vehemens reagalasa szo, mi szo, meglepett, am biztam benne, hogy nem fajul tovabb. Hat tevedtem...)
''Viszont marha eltökélt. Nem sok arcot ismerek aki végiglapozta volna a Bibliát''
Ebben az esetben sem nagyon gondolkoztal el azon, hogy talan letezik masik alternativa is.
''''Szerintem a hold jobb mint a nap, mert az akkor világít, amikor sötét van.''''
Csak kivancsisag keppen, a 'szemellenzos' hozzaallast is ebbe a kategoriaba sorolod?▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
Satan-Claus
senior tag
Aha...
Kérlek bocsásd meg arcátlanságomat, de bármikor inkább odaállok ezen oldal készítőinek bármelyike mellé annak ellenére, hogy időnként talán urambocsá hibáznak, hiszen tőlük működik a dolog. Ha te pedig csak annyit tudsz hozzátenni, hogy saját hiúságod legyezgetése végett - vagy estleg valamilyen komplexusod miatt - online kicikized valamelyiküket akkor bizony lélekben szegény vagy...
Viszont marha eltökélt. Nem sok arcot ismerek aki végiglapozta volna a Bibliát, hogy visszavágjon. Ügyes. De azt tudnod kell, hogy kiadásonként történtek változtatások a nyelveztben, így a szövegben is :(''Ha ideges vagy ragadj fejszét, attól megy a gonosz fej szét!''
-
HookR
addikt
válasz Satan-Claus #9 üzenetére
''Boldogok a lélekben szegények, mert övék a mennyek országa''
Jah meg annyit, hogyha valamit idezel, akkor aazt illik pontos idezni:
''Boldogok a lélekben szegények, mert övék a mennyeknek országa''▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
HookR
addikt
válasz Satan-Claus #9 üzenetére
Ha fenyes intellektusoddal volnal oly szives es kifejtened a parhuzamot a ket hozzaszolas kozott, talan meg arra is sikerulne ratapintanom, hogy vajh a cikkiro pontatlansaga okan kellene elszegyellnem magam, avagy mindossze eredendo eretneksegnek minosul egy alapveto mercet tamasztani a mediaban megjeleno tartalom szervirozasaval szemben...
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
Wodka
csendes tag
Akkor kerj adminisztratori jelszot, es javitsd ki a hibakat.
Egyreszt teljesen igazad van, masreszt meg szarul esik, hogy az eppen szabad 10 percemet annak szentelem, hogy rohanok a Prohardverre irni egy hirt, amibol aztan minden a fejemre lesz olvasva.
Van e-mail cimem is, ott is lehet kozolni a hibakat, nem kell nagydobra verni minden aprosagot. -
HookR
addikt
Eredetileg Wodka irta:
''Az új termékcsalád az alsó- és felsőkategóriás PC piacot egyaránt célozza, de ugyancsak képet mutat a következő generciós Xbox képességeiről egyaránt.''
-------------------------------------
Ha mar lud, akkor legyen kover alapon...:
Nem celszeru Ordasi nyomdokaiba lepni azzal, hogy utolag nem nezed at az iromanyod :). A masodik ''egyarant'' mar felesleges, tovabba nehany elgepelest is felfedeztem a hirben.▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
Ürgülfütty
tag
Mennyibe fog kerülni a csodadeszka amin ez a gyöngyszem helyet kap? Az első nForce-ok 50 rongy körül mozogtak.
-
HookR
addikt
''Asszem nem rohanok a boltba venni egyet...''
Ne is, mert meg meg sem jelent :]
---------------------------------
Ha jol olvastam, akkor bizony nemi korrekciora szorul a cikk, ti. az MCP -ben es az MCP-T -ben nem ugyanolyan hangforras talalhato...▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
LordX
veterán
Nem arról volt szó, hogy NV18 lesz benne, nem pedig az NV17(=Ge4 MX)?
Asszem nem rohanok a boltba venni egyet... -
BobMaster
senior tag
GeF4 MX, jó, de melyik???
A tényleges szűk keresztmetszet a júzer.
Aktív témák
- Dell notebook topic
- Vissza a PC Masterrace-re
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szemüveges topik
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- 7 gen i5 félkonfig ASUS PRIME B250M-A+i5-7400+8gb DDR4
- DDR4 2666-3200MHz laptop ramok - 8GB / 16GB
- Kiárusítás!! Asztal gépbe és laptopba márkás DDR4-as 4, 8, 16 GB -os RAM-ok AkciÓÓ!
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!