- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Lehet hogy csak simán javító szándékkal szólt hozzá (ahogy én is megtettem már párszor). (Mondjuk olyankor ezt mindig oda is írtam nehogy úgy tűnhessen hogy szívózni akarok :) )
-
HookR
addikt
válasz
Satan-Claus #12 üzenetére
''Ha te pedig csak annyit tudsz hozzátenni, hogy saját hiúságod legyezgetése végett - vagy estleg valamilyen komplexusod miatt - online kicikized valamelyiküket akkor bizony lélekben szegény vagy...''
Gondolom fel sem merult benned, hogy talan nem is cikizesrol van szo. Javaslom, ertekeld at a hozzaallasod...
(A cikkiro vehemens reagalasa szo, mi szo, meglepett, am biztam benne, hogy nem fajul tovabb. Hat tevedtem...)
''Viszont marha eltökélt. Nem sok arcot ismerek aki végiglapozta volna a Bibliát''
Ebben az esetben sem nagyon gondolkoztal el azon, hogy talan letezik masik alternativa is.
''''Szerintem a hold jobb mint a nap, mert az akkor világít, amikor sötét van.''''
Csak kivancsisag keppen, a 'szemellenzos' hozzaallast is ebbe a kategoriaba sorolod? -
Satan-Claus
senior tag
Aha...
Kérlek bocsásd meg arcátlanságomat, de bármikor inkább odaállok ezen oldal készítőinek bármelyike mellé annak ellenére, hogy időnként talán urambocsá hibáznak, hiszen tőlük működik a dolog. Ha te pedig csak annyit tudsz hozzátenni, hogy saját hiúságod legyezgetése végett - vagy estleg valamilyen komplexusod miatt - online kicikized valamelyiküket akkor bizony lélekben szegény vagy...
Viszont marha eltökélt. Nem sok arcot ismerek aki végiglapozta volna a Bibliát, hogy visszavágjon. Ügyes. De azt tudnod kell, hogy kiadásonként történtek változtatások a nyelveztben, így a szövegben is :( -
HookR
addikt
válasz
Satan-Claus #9 üzenetére
''Boldogok a lélekben szegények, mert övék a mennyek országa''
Jah meg annyit, hogyha valamit idezel, akkor aazt illik pontos idezni:
''Boldogok a lélekben szegények, mert övék a mennyeknek országa'' -
HookR
addikt
válasz
Satan-Claus #9 üzenetére
Ha fenyes intellektusoddal volnal oly szives es kifejtened a parhuzamot a ket hozzaszolas kozott, talan meg arra is sikerulne ratapintanom, hogy vajh a cikkiro pontatlansaga okan kellene elszegyellnem magam, avagy mindossze eredendo eretneksegnek minosul egy alapveto mercet tamasztani a mediaban megjeleno tartalom szervirozasaval szemben...
-
Wodka
csendes tag
Akkor kerj adminisztratori jelszot, es javitsd ki a hibakat.
Egyreszt teljesen igazad van, masreszt meg szarul esik, hogy az eppen szabad 10 percemet annak szentelem, hogy rohanok a Prohardverre irni egy hirt, amibol aztan minden a fejemre lesz olvasva.
Van e-mail cimem is, ott is lehet kozolni a hibakat, nem kell nagydobra verni minden aprosagot. -
HookR
addikt
Eredetileg Wodka irta:
''Az új termékcsalád az alsó- és felsőkategóriás PC piacot egyaránt célozza, de ugyancsak képet mutat a következő generciós Xbox képességeiről egyaránt.''
-------------------------------------
Ha mar lud, akkor legyen kover alapon...:
Nem celszeru Ordasi nyomdokaiba lepni azzal, hogy utolag nem nezed at az iromanyod :). A masodik ''egyarant'' mar felesleges, tovabba nehany elgepelest is felfedeztem a hirben. -
Ürgülfütty
tag
Mennyibe fog kerülni a csodadeszka amin ez a gyöngyszem helyet kap? Az első nForce-ok 50 rongy körül mozogtak.
-
LordX
veterán
Nem arról volt szó, hogy NV18 lesz benne, nem pedig az NV17(=Ge4 MX)?
Asszem nem rohanok a boltba venni egyet... -
BobMaster
senior tag
GeF4 MX, jó, de melyik???
Aktív témák
ph Megjelent a Crush 18 kódnéven futó, AMD processzorokat támogató nForce 2 chipset.
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest