Aktív témák
-
HookR
addikt
válasz
Satan-Claus #12 üzenetére
''Ha te pedig csak annyit tudsz hozzátenni, hogy saját hiúságod legyezgetése végett - vagy estleg valamilyen komplexusod miatt - online kicikized valamelyiküket akkor bizony lélekben szegény vagy...''
Gondolom fel sem merult benned, hogy talan nem is cikizesrol van szo. Javaslom, ertekeld at a hozzaallasod...
(A cikkiro vehemens reagalasa szo, mi szo, meglepett, am biztam benne, hogy nem fajul tovabb. Hat tevedtem...)
''Viszont marha eltökélt. Nem sok arcot ismerek aki végiglapozta volna a Bibliát''
Ebben az esetben sem nagyon gondolkoztal el azon, hogy talan letezik masik alternativa is.
''''Szerintem a hold jobb mint a nap, mert az akkor világít, amikor sötét van.''''
Csak kivancsisag keppen, a 'szemellenzos' hozzaallast is ebbe a kategoriaba sorolod? -
HookR
addikt
válasz
Satan-Claus #9 üzenetére
''Boldogok a lélekben szegények, mert övék a mennyek országa''
Jah meg annyit, hogyha valamit idezel, akkor aazt illik pontos idezni:
''Boldogok a lélekben szegények, mert övék a mennyeknek országa'' -
HookR
addikt
válasz
Satan-Claus #9 üzenetére
Ha fenyes intellektusoddal volnal oly szives es kifejtened a parhuzamot a ket hozzaszolas kozott, talan meg arra is sikerulne ratapintanom, hogy vajh a cikkiro pontatlansaga okan kellene elszegyellnem magam, avagy mindossze eredendo eretneksegnek minosul egy alapveto mercet tamasztani a mediaban megjeleno tartalom szervirozasaval szemben...
Aktív témák
ph Megjelent a Crush 18 kódnéven futó, AMD processzorokat támogató nForce 2 chipset.
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest