Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoz
őstag
Szerintem átköltözhettek egy másik dzsunkára, mert az utóbbi időben borzalmasan pocsékok az Inno kártyák
Úgyhogy nagyon jó lenne helyettük egy másik olcsó márkát találni, ami jó is!
Eddigi több ezer darabnyi Asrock alaplap tapasztalat alapján az a kép alakult ki bennem, hogy az Asrock jó mínőségű, megbízható, az olcsóság csak az extrák hiányában mutatkozik meg, nem pedig a minőség hiányában. Remélem az Asrock VGA-k is tudják hozni ezt a szintet! -
Bgs
senior tag
Ez az! Tessenek kihozni olcso 9800-asokat es 6600gt-ket!
Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.
-
bandrew
tag
Viszont az Inno tudtommal nem is egy nagy márkának másod vonala, amit csak azért hoztak létre , hogy nehogymá ugyan azon a néven legyen olcsó cucc. Az inno valszeg, még mindig a bal kettes dzsunkán dolgozik
[Szerkesztve]Jó a mazochistáknak: amikor rossz, akkor jó. Amikor jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Neck
veterán
Na, ez egy jó hír! Csatlakozom az előttem szólókhoz, jó lesz nekünk a verseny a márkák közt, annál olcsóbb lesz.
Szerintem is sok olyan ember van, akit nem érdekel a bundle, ezért nem kell se game, se proggy a kari mellé, valami egyszerű doboz, és kész, legyen olcsó a kari, és hozza az átlag szintet!
És mindig van olyan, akit nem érdekel a tuning, sőt megkockáztatom ilyenek vannak többen, és ha esetleg nem is olyan király memókat pakolnak majd a karira, hogy nagyon lehessen majd húzni, még az sem baj, ha hozza az átlagos szintet, olcsó pénzért. De az is könnyen lehet, hogy minőségben is jó lesz.Azért nem lehet leszólni mert olcsó!
Mellesleg némely leszólásnak azért oka van, pl Inno...An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
_cirmos_
őstag
nincs az olcsó cuccokkal semmi baj, ecs és asrock rulez. a körítés szerintem is teljesen felesleges, én még a színes dobozhoz sem ragaszkodom, elég lenne valami sima karton, tessék szépen spórolni
-
bandrew
tag
Sajnos kishazánkban sikk leszólni, ami olcsó. Nem megnézzük, hogy jó-e. nem ha olcsó akkor pfujj.
Ennyi. Én 7e HUF-t fizettem ezért a lapért.
Stabilan megy mióta tápot is cseréltem.
Ja jáccom is rajta, mostanában 1re többet, de ettől függetlenül megy rajta oracle server, oracle developer, delphi stb
Jelenleg elég nekem játékokban 30-40 fps.
lehet hogy+50-60eHUF segitségével lenne még 20-30 fps, de nem hiszem, hogy attól nekem sokkal jobb lenneJó a mazochistáknak: amikor rossz, akkor jó. Amikor jó, akkor rossz, tehát jó.
-
őstag
Akkor ezek szerint nem volt teljesen valós, amit olvastam. (előfordul)
Én élőben még nem is láttam ilyen alaplapot. Mondjuk nekem a tuning az nagyon másodlagos.Szal ez nekem annyira nem is lett volna negatívum. Az ASUS-t meg alapbol birom, már elég régen csak ASUS lapjaim vannak. Lehet hogy a közeljövőben lesz egy ASRock videókártyám bele ? -
addikt
Több Asrock alaplap átfutott mostanában a kezeim között, kicsit le is tesztelgettem egyet-kettőt, és minden tekintetben hozták a lapok az elvártakat .
Talán amin nagyon-nagyon változtathatnának, az a lap feliratozása. (nem olyan sok festék kellene pedig oda )kb egy félóráig szoktam keresgetni a reset/sw/led helyeket
Inno szintet nem lesz nehéz elérni!! Én szurkolok nekik!! hajrá ASrock!⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit és a K&H banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél és az Unicreditnél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ Részletekért keress priviben!
-
bandrew
tag
Nem tuning?
Az én k7s8xe+ omnyugodtan kiad magából 400Mhz fölött és szorzó vég az valahol 19 körül van.
Eddig a max amivel még bootolt a winxp 2140MHz
Ja ez egy 1700+XP (1443Mhz) csak a memóriák nem bírják a 175Mhz-t ugyanis 133Mhz-sek
Ez nem tuning
3000+-os barton nyugodtan hajtja.
Nem kell azonnalleirnivalamit mert olcsóbb, mint a nagy nevek. Eleinte mondjuk én is féltem, de kellemesen csalódtam. Hajrá asrock, ide nekünk soksok 9800se-t 256 bitest ócsóért
nem kell a körítése mellé. legyen 10+fa, és nem kellenek játékok a dobozbanJó a mazochistáknak: amikor rossz, akkor jó. Amikor jó, akkor rossz, tehát jó.
-
őstag
Ha bővül a gyártók száma, akkor komolyabb versenyre lehet számítani. Ez nekünk csak jó lehet. Még ha esetleg a minőség nem is olyan mint amilyennek lennie kéne. Mondjuk alaplapban állítólag jó. Nem tuning, de megbízható. Közelebbi tapasztalatom viszont nincs.
-
Legolas
senior tag
Nem lesz ez rossz! GPU ugyanaz, gari lesz, ASUS felügyel!
Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571
-
vjannus2
aktív tag
na ez komoly lesz a b kategóriás asus vga-k
-
_cirmos_
őstag
remélem az inno alá mennek árban, hadd legyen 6800-am
-
ciao
senior tag
nem fogynak úgy az asus kártyák ahogy kéne?
[Szerkesztve]Mindenkit felpofoztatok a bakterral!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest