- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amazon Fire TV stick/box
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szélerőmű
tag
Nagyon zsír ez a cooler. Kerámiabetétes csapágy, 20 fokkal hűvösebb GPU komoly teljesítmény
Ideje volt már Inno-nak is letenni valamit az asztalra. Előbb Zalman, most AC, nagyon belehúztak. Korábban szívtam a referencia hűtőikkel eleget:
Ti4200-é 3 hónap után megszorult és megállt
6600GT AGP-n 14 hónapig ment gond nélkül. Addig nem is tűnt fel, milyen kellemetlen hangja van, míg ki nem cseréltem az Acorp toronyban a nyolcas ventiket lassabb tizenkettesekre -
t1
veterán
Durva, szépen néz ki
Inno a király
-
he7edik.
addikt
Egész ''jól néz ki'' a silencer festése
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ez új, eddig csak ALU-t láttam.
Egyébként annyira nem meglepő, te elhiszed hogy egy kalapács meg egy WC-deszka 1000$-ba kerül?
Így a Zalmannak nincs vele dolga, nem kell kétszer kifizetned a szállítást, csomagolást, kiskereskedői hasznot, a Mustárban most pl. külön is ''csak'' br. 6500Ft a VF900CU...
[Szerkesztve] -
pisti
őstag
válasz
VaniliásRönk #61 üzenetére
Nézd meg pls a linket ami az előző hsz-be raktam be. Egyébként igaz, ha külön vásárol az ember AC hűtőt akkor az jóval olcsóbb mint egy hasonló teljesítményű Zalman. Viszont ha megnézed a linket akkor látod, hogy gyári Innókon kb. 3000Ft plusszért VF900ak vannak.
Számomra ez bár kissé érthetetlen, de nem tiltakozom, hogyha olcsón adják a jót. -
pisti
őstag
Egy ideje már az sem hiányzik. A 7000es szérián már gyárilag vannak, VF900ak. [link] Itt meg is bizonyosodhatsz róla.
Ez a hír annyi újat jelent, hogy a Zalman helyett ezután a fullosabb verziókon, Arctic Cooling féle hűtés lesz, ez annyiban rosszabb szerintem, hogy az AC féle hűtés többet fog dobni az áron mint a mostani Zalmanos.
Legalábbis a HIS féle ICEQ változatok nemkicsit drágábbak a simáknál, én ebből indulok ki. Míg mondjuk ezek a Zalmanos Innok 3-4 ezer Forinttal drágábbak csak a sima hűtős változatoknál. -
törölt tag
-
vinakos
csendes tag
Én is ezt a párost használom, igaz fűrészelnem kellett ezt azt, de nagyon jó páros...
[Szerkesztve] -
Cs_Laci
senior tag
Nekem nagyon szimpatikus kombó! Az Arctic nagyon jó áron nagyon jó hűtőket gyárt. Az inno nagyon jó áron videokártyákat gyárt, amikről viszont a hűtést le kell általában cserélni. Ha jól összerakják, komoly vetélytárs az Ice Q meg egyéb sorozatoknak!
-
shteer
titán
tetszik. ennek ellenére én beérem a gyári gagyi hűtőkkel - aztán mehet is a dobozba vissza
-
keIdor
titán
AA a régi szép idők. NV Silencer 5 + 6800GT milyen jó is volt.
-
Frenky89
addikt
Éppen ideje volt, hogy HIS után még vki odaálljon Artic mögé.
-
WonderCSabo
félisten
Nekem egy Arctic Collung CPU hűtő forog a gépemben, maximálisan meg vagyok vele elégedve. Az inno-k gyári hűtése borzalmasan hangos volt, valószínűleg erre ők is rájöttek és ezért van ez a nagy ''szövetkezés''...
-
beef
őstag
Én kb. 1 éve leálltam az Inno kártyák vásárlásáról, mert kb. tízből hét visszaköszönt RAM hibával 1-2 éven belül. Remélem azóta fejlődtek ezen a téren, bár engem már nem igen fog semmi visszatéríteni hozzájuk. Még ez a jó hűtés sem.
Egyébként a gyártók, ha csak egy icipicit is komolyan vennék a vevőket, akkor nem készítenének 4cm-es, 5xxx fordulatú ''szétüvöltöm a házat'' hűtőket.
Már évek óta csak passzív hűtésű kártyákat veszek magamnak, még ha egy kicsit drágábbak is. -
Ste
addikt
Kár hogy a képen mutatott modellen a hűtés nem foglalja magában a ramokat is
Jobbak lesznek ezek a hűtők a gyári vacakoknál az biztos (persze az Inno is ugyanazokkal a ref hűtőkkel kapta a karikat, mint a többi gyártó) -
törölt tag
Nem gyenge a csomagolás sem
[link]
-
PirosHello
senior tag
Nekem is volt anno inno karim....Még GF2 Ti névre hallgatott, nem is volt vele semmi baj a hangján kívül...Mostani karimon szuper az Artic hűtő, úgyhogy ha ezeket rakják a jövőben tömegével az inno karikra, akkor nem fogok nemet mondani neki, amikor megkéri a kezem....
[Szerkesztve] -
törölt tag
Nahát. Feltalálták a spanyolviaszt. Végre értelmes hűtés a VGA-n. Bár azt nem értem, hogy az NV5 adatlapján miért nincs a 7900GT feltüntetve. Simán rá lehetett dobni, hajszálpontosan illeszkedett.
-
VR6-Fan
veterán
érdekes lesz ez az új széria az innonál...
ezzel a hütövel még Vmodolni is lehet szóval elég jó ötlet, az meg föként jó hogy van zalmanos és AC változat is így két potenciális hütést is választhatúnk egy gyártótól, ha meleg meg újra lehet pasztázni -
Ősember
őstag
válasz
VaniliásRönk #5 üzenetére
nono azérta pci-e innokon is elég gyengus volt a hütés... olloval kartonbol hatékonyabbat csináltam volna
-
macilaci78
nagyúr
Annó a GF2 MX400-am nagyon jól ment a gyári hűtővel 3 évet!
És az Ati Radeon 9600XT-n is még a gyári hűtés van, 3 éve.
Tény, hogy a csúszócsapágyas ventikkel baj van, a ventilátorom (rendes, talpas, 40cm-s) egy nyári darab, mert a következő nyáron már a tengelyen a surlódástól megszorult a lapát. Fel is fúrtam picit. -
a svédek hűtési megoldása
itt is el van irva nem? vagy az inno3D sved? -
Gtxtt
tag
Végre....
-
nekem már 7300gtm van pci-expresses ez jobb mert nem fűt annyira mint a 6600gt s gyorsabb is. Amúgy én q3azni szoktam manapság meg stratégiai játkokkal játszani szóval nekem elég ez. Na jó nha egy két új jétkba belelesek hogy milyen a grafikája (sajna ehez kevés ez a kártya, de jó ez nekem
)
-
Cicero
őstag
Zajosak mi? Referencia hűtés van rajtuk, amit az nvidia csináltat a coolermasterrel. Persze én is lecseréltem, mert tényleg zajos volt, csak az a poén hogy másban semmi eltérés. És ha veszel egy msi kártyát refkó hűtéssel ugyanazt kapod, csak szép néni lesz ráragasztva. egyébként is kezdenek rendes hűtéseket rádobálni a kártyákra. gyárilag. 7800 GTX, 8800
-
válasz
nekem agp 6600GT-m inno volt és semmi gond nem volt vele
-
ANT
őstag
válasz
VaniliásRönk #24 üzenetére
Jó, az Inno3D egy a sok közül. És rajtuk kívül még hány gyártó van? (Akik viszont odapasszolják a szar hűtőt csomagban!)
-
Renwick
őstag
Igen, svájci, mea culpa, most is a sarokban térdepelve írok...
üdv
R. -
yakuza.tora
addikt
Ez igen!!! A VOLVO meg svájci...
-
ANT
őstag
válasz
VaniliásRönk #22 üzenetére
CPU-t megveheted gyári hűtő nélkül is, ha akarod, VGA-t nem annyira. És ha már mindenképp kapsz hozzá hűtést, talán örülnél annak, ha nem kéne rögtön cserélni csak azért, ''mert szar''. Szerintem.
-
ANT
őstag
válasz
macilaci78 #14 üzenetére
Me'ik nem volt elcseszett? De most komolyan: van olyan márka, amelyiknek a gyári hűtése nem szorul szinte rögtön cserére? Anno a Gainwardról ilyesmit állítottak (emlékeim szerint). Láttam is valahol árlistában GW 6600GT-t, de kissé ''túlárazva''.
-
twollah
nagyúr
Az Inno VGAk hutese hirhedt volt a hangossagukrol.
Anno amikor megvettem az Inno markaju GF6600om en megrettentem a hazbol elotoro zajtol. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
macilaci78 #14 üzenetére
Nem a gyári hűtés volt olyan rossz, az AC coolerei olyan jók, és még olcsóbbak is mint a konkurencia.
-
wwhy
veterán
Svájci és punktum. A háza is az, a hűtők, ventik is stb.
[Szerkesztve] -
Yutani
nagyúr
Rosszul tudod. Igazából svéd bicska, svájci csavar, és svéd Arctic Cooling.
Majdnem fél évbe telt, mire ''hivatalosan'' is rájöttek, hogy az NV Silencer 6 rámegy a 7900GT/GS kártyákra? Gratulálok...
Én már tavaly ezt a hűtőt raktam a 7900GT kártyámra, és nagyon jól be is vált...
(Persze azóta 7800GT + NV 5 van a gépemben.) -
ANT
őstag
Végre egy minőségi ''gyári'' VGA hűtő! Én a CPU hűtőjükkel is maximálisan elégedett vagyok.
Amúgy hogy OFF is legyek, a cikkben szereplő ''svéd Arctic Cooling'' ugye svájci akart lenni?
Szerk: látom, nem csak én vettem észre a bakit!
[Szerkesztve] -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Az utóbbi időben az összes AGP-s Inno kari hibás HSI-vel volt szerelve, nem csak a 6600GT. A hűtés meg érdekes és szubjektív téma, főleg úgy, hogy két ugyanolyan és tök új PCI-E-s Inno3D 6600GT között komolyan halható különbség van.
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
Már ne haragudj, de nem az Inno-t fikáztam, hanem a gyári ref. hűtőt, amely valóban szinte minden márkánál megtalálható. Második kommentem olvastad? Hiányzott a termékpalettáról az efféle tuninghűtős megoldás.
Nooffenzthnx! -
boba6
senior tag
A svéd Arctic Cooling és az..
nem svájci?
Arctic Cooling Switzerland AG -
BITBOYS
addikt
Régi szép emlékek.... mintha a jó öreg 6800-as kártyámat látnám, silencer 6 hűtővel.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Már ne haragudj, de az Inno3D-nek is csak egy sz@r szériája volt az utóbbi időben, az AGP-s 6600GT, a többi modelljük van olyan jó mint a konkurenseké, sőt, más gyártóknak is volt már selejt szériája, csak azt nem szokták nagydobra verni ''rajongók'', akik x ezer Ft-ot elköltenek feleslegesen egy-egy ''márkás'' kártyára, és kaptak ezen a botláson hogy igazolják magukat...
Szerk.: A többi gyári hűtés is gagyi, maximum egy leheletnyivel halkabb, de egy éven belül ugyanúgy cserélni kell az összeset, mert mind csúszócsapágyas szutyok...
[Szerkesztve] -
Retekegér
MODERÁTOR
Hát Inno kártyákra kell is a jó hűtés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új presztízsmárkához tartozó videokártyákon a svájciak jól ismert, csendes és nagy hatásfokú hűtője domborít majd.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest