Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Bluetooth hangszórók
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
Elég laikusszagú lett a cikk, de végiggondoltam: baromi nehéz HW-oldalon F1-ről írni. A Williams szupergépe az egyetlen olyan pont, ahol lehet kötni az F1-et az informatikához (meg persze az Acer + AMD + Ferrari, illetve a BMW+Intel szövetség), de ez kevés egy cikkhez. Inkább egy F1-et először látó túrista véleménye volt PC-s szemmel. Kicsit lájtos, de amit ki lehet hozni egy ilyen témából, azt kihoztátok, gratula! Én csak gyengébbet tudtam volna írni a PH-n. ''Autóbuzi'' oldalon viszont már más a helyzet.

-
rudi
nagyúr
Sajna, minden informatikával kapcsolatos kérdésre az volt a válasz, hogy nem adhatnak infót. Annyit azért elárultak, hogy a szuperszámítógépen egy speciális Autodesk szoftverben futnak a próbák. Az esetek többségében fél autókkal számolnak (feltételezve, hogy szimmetrikus a hossztengelyre, ami igaz is), de az oldalszeles esetekben mindkét felet kell számolni. Ilyen félből tud 8-at kezelni egyszerre a computer, ami a képeken is 8 szekrényben szokott lenni, szóval én 8 clusterre tippelek.
Még pár szám: 300 G. Vannak olyan részei a motornak, amik ilyen erővel vibrálnak.
900 fok. Bizonyos alkatrészek ezen a hőmérsékleten működnek optimálisan
Aki még nem látta volna, ajánlom a Totalcar F1-es írását, ők vezethettek is egyet [link]!
Új hozzászólás Aktív témák
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- Path of Exile (ARPG)
- Hét évig frissül az új iQOO
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest