- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOOSTER
aktív tag
Te okosan választasz ezek szerint mint ahogy nagyon sokan de talán többen vannak akik csak addig fognak látni hogy X800 hűűűű és még relative olcsó is...Sietve megveszi és még örül is magának aztán idővel rájön hogy átrázták vagy talán sohasem jön rá...Ez a gonosz az egészben...
Mindenki hülye aki nem normális?
-
sirtomi
tag
Biztos sok üzletben kihasználják az ilyen felhasználókat. Én inkább utána olvasok mindennek és konkrét típust választok és azt rendelem meg. De még így is előfordulhat hogy nem azt kapom amit szeretnék, memóriával jártam íyg egyszer.
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!
-
BOOSTER
aktív tag
Huhh...Micsoda kavalkád...Na ezen már tényleg nehéz kiigazodni és kicsit talán gázos úgy....
Én csak azokat a szegény júzereket tudom sajnálni akik zsákbamacska X800-ra kőltik a spórolt pénzüket és nem is sejtik hogy eléggé áthúzhatják őket...Mindenki hülye aki nem normális?
-
faster
nagyúr
Nem is nagyon új kártyák ezek, lehet az az ok, hogy elfogyott az R420 készlet, és ezzel a régi X800Pro, X800SE is, meg persze azokat PCI-e-re drágább rárakni, és elképzelhető, hogy most már AGP-ból egyre kevesebbet tudnak eladni. Talán ezért jönnek a GT, GTO-k.
-
Bgs
senior tag
válasz AMD!4ever #51 üzenetére
Na beszallok a buliba (nosztalgia rulez)
Hercules - Trident 8900C - Tseng ET4000WL - Tseng ET6000 - TNT2 Ultra - 9200SE (ideglenes) - 6600GT
15 evBgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.
-
Sanya
nagyúr
amúgy:
a vga is egy specializált kisméretű számítógép
sokkal jobb lenne, szerintem, de ez megvalósíthatatlan, hogy megveszed a nyákot, vagy a nyák bele van építve az alaplapra. megveszed hozzá a gpu-t, és a bivaly ramokat, és olyan kártyád van, ami neked a legmegfelelőbb. így nem érheti az embereket olyan meglepetés, hogy a 9800 prója csak 128 bites..A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
kovi
senior tag
Intel 810 - S3 Savage4 - Voodoo3 2000- Voodoo3 3000- Voodoo3 3500TV- Geforce2 MX 400- Geforce2 GTS - GeForce2 TI - GeForce 3 TI200 - Ati8500 - GeForce4 TI4200 - ATI 9700 - Ati 9700 Pro - ATi 9800 Pro - GeForce 6800 - Ati 9600XT - GeForce 6600 GT
Nálam ''asszem'' így volt. Meg kb ezek köré épült közben 6-7 PC. 6 év alatt.GeForce GTX 295 - The most powerful dual chip graphics card on the planet(!) for gaming and beyond.
-
raszputyin
senior tag
Déjà vu... Itt jártatok már?
Bővebben: link
Asszem eléggé keresni kell a dobozon a kódot, és nem minden értetődik rajta magától A ''consumer'' meg lát egy fantáziaszámot 22 és 48 között, akár még a foglalatot is eltévesztheti, ha nem vigyáz
Én személy szerint majdnem örülök neki, mikor valaminek a marketingjét szúrják el, mert akkor a nem-beavatottak nem veszik => olcsóbb lesz a PH! olvasók és hasonszőrű egyének köre számára
szerk.: igen! elsőre sikerült! a 3000+ kiválasztása után 12-féle proci jött le, mindhárom foglalatot képviselve, Athlon és Sempron vegyesen Ez igen! És az XP még (már) ott sincsen...
[Szerkesztve] -
AMD!4ever
őstag
Hát eléggé kavar az Ati!
Sajnálom mert szerintem égeti magát ezzel!!!
Ugyérzem jóltettem hogy váltottam nv -re!
Herkules graphiccard-Trident9000c-Trident8900-S3trio64v2dx-Viper550-Viper770-Gf2mx-radeon7200-radeon9600-radeon9800se-Gf 6600Gt
és eltelt kb 14év....
[Szerkesztve]Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
SLYM
veterán
Hát tényleg kezd érdekes lenni. Eddig még jó volt, de most elvesztettem a fonalat! Sehol egy link vagy valami?
-
Muszáj Anandtech híreket közölni?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
he7edik.
addikt
Mit sírtok?
még rengeteg betűt nem használt fel az ATI az ábcbőlÉgő szöveg a flém vázon
-
kovi
senior tag
válasz Lord Zero #38 üzenetére
Ugyanmár, temessük a temetnivalót!
Az egy előző széria.
Ez olyan mintha itt a 9800 vagy 9700 szériáról beszélnénk.
Volt ott is szopás a 9800PRO(128bit) szériával.
De ez elmúlt.GeForce GTX 295 - The most powerful dual chip graphics card on the planet(!) for gaming and beyond.
-
Lord Zero
addikt
ne hidd, h ott aztán minden vegytiszta
én vittem vissza 64 bites (lol) fx-et, amit teoretice 128 bitesként adtak el egy barátomnak
ráadásul a(z elméleti) specifikációk szerint tényleg 128asnak kellett volna lennie
ezzel az x800as mizériával viszont mintha legitimmé is tennék a dolgot: sosem tudhatod, ez voltaképpen milyen x800asnem, mindegy
-
Lord Zero
addikt
válasz (Kolombusz) #33 üzenetére
mi több: a pro-val is volt (ezekből vissza is hívtak egy sorozatot, ha jól rémlik)
nem, mindegy
-
kovi
senior tag
Tévedtek.
Nem kell könyvel vásárolni menni.
Nagyon egyszerű: nVidia kártyát kell venni.GeForce GTX 295 - The most powerful dual chip graphics card on the planet(!) for gaming and beyond.
-
anulu
félisten
a boltban meg pontos gyártási számot mondassz vagy mit?
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
ftc
nagyúr
Mielött bemész a boltba lehalászod a neten az összes fajtát leirod azt kinyomtatod az egy kisebb könyvel mész vásárolni
-
ronaldo
őstag
szegény laikus juzereket hogy át fogják majd baszni
meg az hogy ''iksznyóccázamvan'' sem jelent mostmár akkora rangot -
Lord Zero
addikt
jól el lehet ezen poénkodni, hiába no
de amikor valóban forgalomba kerülnek, akkor mi lesz a userekkel? a dobozokon (nem csak atinál) szinte soha nincsenek feltüntetve a lényegi infók (hány bit, hány pipa, mag/mem órajelek), csak faszán ott fog díszelegni az x800 és utána néhány hanyagul egymásra dobott betű (g,t,o - kinek, mi jut)
a boltosak meg majd jól megaszongyák, h ez ilyen vagy olyan, hehhe
ez egy rohadt zsákbamacska
kider tojás: vmi meglepetést tartogat ott belülnem, mindegy
-
Male
nagyúr
válasz (Kolombusz) #26 üzenetére
Nemsokára már ezen se fogunk meglepődni. Várjuk a feket-fehér változatot, mondjuk X800 B&W Turbo Edition néven
-
(Kolombusz)
veterán
Az én személyre szabott választásom:
X800 F.O.S Edition
-2 pixel pipeline
-1 vertex árnyaló
- 100 mhz-es magórajel
-32 megabájt 16 bites memóriabuszon elérhető 50 mhz-en üzemelő EDO ram -
szvara
csendes tag
Na, ez aztan mar tenyleg sok!
Nem figyelek a grafikuskartya piacra 2 honapig, es tessek mi lesz belole??
Asszem ezt nevezik enyhe szereptuljatszasnak, ATI for everyone?Ami az életben igazán értékes, az megfizethetetlen, ezért - ingyen van.
-
Rez_Grof
őstag
Kell a pénz az R520 fejlesztésére.
Szerk: Már meg előztek ezzel az ötlettel.
[Szerkesztve]A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
Male
nagyúr
Az, hogy kitakarítják a raktárakat, nem feltétlenül ezt jelenti: ha kicsit szépíteni kell a pénzügyi eredményeket, akkor is szokták ezt csinálni (lásd akciós Ferrari cuccok most...)
Amúgy ha normálisan neveznék el őket, még jó is lenne, hiszen tényleg szinte testre szabható VGA-t vehetsz így már. -
L@co
aktív tag
Hát ez LOL
-
t-shirt
veterán
válasz Motion_Blur #15 üzenetére
tudom
-
Lord Zero
addikt
- egy x800as vga kártyát szeretnék
- rendben, milyet?
- egy pci-e csatolásút
- értem, de milyen legyen?
- háát, ..legyen egy GT
- öö, hát.. legyen 256 megás
- ööömm,... 256bites, van?
- van.. milyen legyen (még)?
- .. áááá.....
szerk:
tulképp mi a gond? megrendeled, megmondod mi legyen benne, mennyi és mekkora, aztán egy-két hét múlva értemész
ha akarod, talán még a nevedet is belefércelik a gpuba
[Szerkesztve]nem, mindegy
-
senior tag
Hát ez qrvayo...
Öcsééééém!! Szóval a három fő kategoria:
-nVidia
-Ati
-X800???
Én már nem is haragszok rájuk, ezek aztán vicces fiúk...
Hát igen, mostmár elmondhatjuk, hogy az Ati szinte minden ár-, és teljesítménykategóriát
lefed! Egyszerűen... pfff... NO COMMENT...╮(╯ل͜╰)╭ Now we're the ones who help to set the sun... ( ͡ _ ͡°)ノ ♫
-
HERR Z
veterán
a sima x800
ha nem d3-mal függsz nonstopp akkor jobb a 6600gt-nél
és 40+fa környékén megvan
agp-s 6600gt-nek nincs ellenfele -
-
BobChemistry
őstag
A gyengébbik változat processzora szintén 400 MHz-en üzemel, a 128 MB-os, 256 bites buszra kapcsolt DDR RAM azonban csak 350 MHz-es órajelen jár.
ergo ez egy X800 nonpro, vagy tévedek?Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
HERR Z
veterán
Hát....most akkor ez a pci-e -es X800 és az AGP-s X800 Pro csak más néven...és picit más órajeleken/tudom h utóbbin más mag volt és erre rialto kell, de másban alig tér el../
Az viszont jó jel h ennyire ki akarja takarítani ezt a szériát.....egészfrontos támadás lesz nemsokára -
NoLF
veterán
na, átláthatatlanság rulz...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
anulu
félisten
minek írjam, hamár megtetted?
amúgy a GT-nél is téptem a hejem, h egyre átláthatatlanabb a cucc, most akkor mit csináljak?"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Achill3uS
nagyúr
Ezt hogy engedhette a Ford?
no mind1 de ez már télleg vicc, ennek mi lesz az ellenfele? 6800-ban kifogytak a számozásból"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
MyKonzerv
senior tag
hát ez kész
de ha télleg lesz AGP-s elérhető áron, akkor simán lecsapok egyreHalott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
ftc
nagyúr
Ez egyre jobb
Az X600 és X300-tol nem szabadulnak? -
ciao
senior tag
lehet majd olyan tesztet csinálni ami nem nvidia vs. ati hanem házi verseny X800??? vs. x800??? és a táblázatok totál átláthatatlanok lennének...
a személyre szabott megoldás igen viccesMindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
t-shirt
veterán
most ismét mindenki leírhatja, hogy ezen már nem lehet kiigazodni ... csúnya - csúnya ATI
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.